ИнфотоурсИнфотоурс
Forgot password?

ЛЕТО 2020 – Изберете ја вашата дестинација за престојните летни денови

НОВА ГОДИНА 2020


900x500

АВТОБУСКИ АРАНЖМАНИ


900x500

АВИОНСКИ АРАНЖМАНИ

ЗИМА 2020


900x500

ЛОКАЦИЈА 1


900x500

ЛОКАЦИЈА 2

ЗИМА 2020 СО ПОВЕЌЕ ЛОКАЦИИ


900x500

ЛОКАЦИЈА 1


900x500

ЛОКАЦИЈА 2


900x500

ЛОКАЦИЈА 3

ПАТУВАЊА


900x500

ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА


900x500

8-МИ МАРТ


900x500

WELLNESS & SPA


900x500

ПРАЗНИЧНИ ПАТУВАЊА


900x500

ДАЛЕЧНИ ПАТУВАЊА

imageframe-image

Зошто да не изберете нас?

Со повеќе од 20 годишно искуство, Т.А. Инфо Турс е секогаш тука за професионално да ги исполни вашите барања.

imageframe-image

Ви треба виза?

Посредуваме за визи за Австралија, САД, Англија и Канада. За повеќе информации: [email protected]

imageframe-image

Најдобри цени

Т.А. Инфо Турс секогаш ви нуди најповолни цени за вашите патувања низ целиот свет и за сите видови услуги кои ги нудиме.

imageframe-image

Патничко осигурување

Кај нас можете да купите полиса за задолжително патничко и здравствено осигурување за сите држави во светот.

Партнери

Групни и индивидуални патувања

Нудиме групни и индивидуални патувања, како и празнични аранжмани во земјата и странство.

Хотелски резервации

Хотелски резервации за сите дестинации во светот.

Судски преводи

Преводи на Англиски, Германски, Француски, Италијански, Турски, Албански, Холандски и Бугарски од судски овластени преведувачи.