ИнфотоурсИнфотоурс
Forgot password?

Албена 2017

Албена 2017

/Бесплатен интернет во целиот комплекс /

х. Ком. 3* – All inclusive (се вклучено)

По лице 10,15.06 20,25.06 01.07 05.07 10.07-20.08 21.08-05.09
1/2 соба 196  280 231  330 235 335€ 245 355€  266  380 240 340
ноќевања    7   10 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

х. ВитаПарк 3* – All inclusive + (се вклучено)

По лице 10,15.06 20,25.06 01.07 05.07 10.07-20.08 21.08-05.09
1/2 соба 273 390 278 410 308 444€ 316 460€ 336 480 308 440
ноќевања    7   10 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

х.Магнолија Lux/  х.Орхидеа/ х.ОрхидеаПарк All inclusive (се вклучено)

По лице 10,15.06 20,25.06 01.07 05.07 10.07-20.08 21.08-05.09
1/2 соба 193 275 212 330 231 334€ 239 350€ 259 370 231 330
ноќевања    7   10 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

х.Ралица Супериор 4* All inclusive + (се вклучено)

По лице 10,15.06 20,25.06 01.07 05.07 10.07-20.08 21.08-05.09
1/2 соба 350 500 371 560 392 564€ 400 580€ 420 600 392 560
ноќевања    7   10 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

х.Лагуна Гарден 4* All inclusive + (се вклучено)

По лице 10,15.06 20,25.06 01.07 05.07 10.07-20.08 21.08-05.09
1/2 соба 322 460 350 540 378 546€ 390 585€ 420 600 378 540
ноќевања    7   10 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

х.Лагуна Маре  4* All inclusive (се вклучено)

По лице 10,15.06 20,25.06 01.07 05.07 10.07-20.08 21.08-05.09
1/2 соба 308 440 333 510 357 517 382 545 406 580 329 470
ноќевања    7   10 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

х. Елица  3*  All inclusive (се вклучено)

По лице 10,15.06 20,25.06 01.07 05.07 10.07-20.08 21.08-05.09
1/2 соба 287 410 298 475 333 479 340 493 357 510 308 440
ноќевања    7   10 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10

 

У  С  Л  О  В  И

Еднократна боравишна такса за возрасни  5 €, деца до 11,99 години 3 €

  • дете до 11,99 год. со двајца возрасни користи бесплатни услуги.
  • две  деца од 2 до 11,99 години со двајца возрасни во 1/2 соба првото дете е бесплатнo, второто дете плаќа 30 %  од цена за возрасен.
  • еден возрасен  во 1/2 соба  доплаќа 30 % од цената на аранжманот.
  • едно дете од 2 до 11,99 год. со еден возрасен во 1/2 соба , цената е како за еднокреветна соба.
  • трет возрасен на допoл. легло плаќа 80 % од цената на аранжманот
  • еден возрасен со две деца од 2 до 11,99 год. во 1/2 соба, двете деца плаќаат по 35 % од цената за возрасен.
Цена: возрасни – 63 децадо 10 год.- 47€

Скопје –Варна -З.Песоци –Кранево -Албена – 20,00часот

термини на тргнување

05.07,  10.07,  15.07,  20.07,  25.07,  30.07.2017

05.08,  10.08,  15.08,  20.08,  25.08,  30.08.2017

Албена-Кранево -З.Песоци-Варна -Скопје -17,00 (локално време)

термини на враќање

06.07,  11.07,  16.07,   21.07,  26.07,  31.07.2017

06.08,  11.08,  16.08,   21.08,  26.08,   31.08.2017