ИнфотоурсИнфотоурс
Forgot password?

Автобуски превоз – Словенија

Словенија

Дестинација Возрасен Дете 2-12 години Ден на поаѓање
Еден правец Повратна карта Еден правец Повратна карта
LJUBLJANA 45 eur 80 eur 40 eur 70 eur  

Секој ден

 

KOPER 50 eur 90 eur 35 eur 65 eur
NOVA GORICA 50 eur 90 eur 40 eur 70 eur
MARIBOR 60 eur 100 eur / / Среда и Сабота