ИнфотоурсИнфотоурс
Forgot password?

Хотел TORONI BLUE SEA **+ – Торони

Легенда: RO -ноќевање, B -ноќевање со појадок, HB -полупансион (појадок и вечера)

Цените се дадени по лице, за сместување на минимум 2 возрасни лица во соба.

Цените се изразени во EUR за уплата во денарска противредност (1EUR=62MKD).

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:

* Сместување во избраниот хотел со услуга по избор според табелите, и тоа 7 полупансиони (појадок и вечера).

* Трошоци за организација на програмата.

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:

* Туристичка такса од 1,5€ на ден по соба се плаќа на рецепција по пристигнување (check in) во објектот.

* Превоз до местото на избраниот хотел во Грција (на барање, со доплата, може да се организира превоз до хотелите).

* Задолжително патничко осигурување.

* Услуги како користење лежалки и чадори на плажа итн. не се вклучени во цена, освен ако е наведено поинаку во деталните описи на хотелот

* Останати индивидуални трошоци, факултативни екскурзи, дополнителни оброци..

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ (секоја Недела): 35 € (25 € за деца 2-12 год)

ВАЖНИ НАПОМЕНИ

* Организаторот не одговара за квалитетот на интернет конекцијата во местото и објектот на престој.

* Собите се превземат од 14:0 часот по локално време на денот на доаѓање. Собите се напуштат до 09:0 часот по локално време на денот на заминување.

* Бројот на лица кои се сместуват во собите треба да е содветен на лицата наведени во ваучерот кој го издава организаторот на патување.

Сопственикот нема да дозволи сместување на ненајавени лица.

* Цените се објавени во Ценовник бр.1, апартманско и хотелско сместување во Грција, со важност до 30.09.2021 година, или до објава на нов ценовник.

* Цените со попуст, важат за резерваци со минимум 50% уплата од износот во периодот на попуст, и тоа:

При резервација на аранжман е потребна уплата од минимум 2.00 мкд.

Останатиот дел од износот (до 50% од цената на аранжманот), треба да се доплати најдоцна до 31.март 2021 година.

Доплатата на вкупниот износ од договорената цена на аранжманот, се врши до 3 недели пред датумот на патување.

Уплатениот износ од 50%, не се враќа доколку патникот се откаже од патувањето.

* При промена на цените (зголемување на цените со објавување на нов ценовник) нема да се менува цената на веќе договорените услуги.

* Во случај на објавување на т.н. Last Minute специјални понуди пред отпочнувањето на аранжманот (поради отказ од клиент, намалена цена од сопственикот

за одреден термин, недоволна продажба и сл.) нема да се менува цената на веќе договорените услуги.

* При отказ на аранжманот уплатен по редовни цени, важат условите за отказ објавени во описот на аранжманот или во Општите услови на патување.

Препорачуваме “Осигурување од ризик -отказ на аранжман“ !