ИнфотоурсИнфотоурс
Forgot password?

Спиле- Вила Лири-Пешку

Спиле- Вила Лири-Пешку

Објект сместенна само 20 метри од прекрасната широка песочна плажа во Спиле, на 10 метри од појасот на густа борова шума. Вилата располага со студија 2, 3 и 4 лица, кои имаат комплетно опремена кујна, тоалет, балкони, ТВ, Wi-Fi и клима уред. Во близина на вилата се наоѓаат многу ресторани, мини-маркети, а во склоп на објектот е и најстарата и најпознатата продавница за свежа риба во тој регион

ТЕРМИН : 1/2 стд 1/3 стд 1/4 стд
05.06-10.06 49 € 54 € 59 €
10.06-15.06 59 € 64 € 69 €
15.06-20.06 69 € 74 € 79 €
20.06-25.06 79 € 84 € 89 €
25.06-30.06 89 € 94 € 99 €
30.06-05.07 99 € 104 € 109 €
05.07-10.07 99 € 104 € 109 €
10.07-15.07 99 € 104 € 109 €
15.07-20.07 99 € 104 € 109 €
20.07-25.07 99 € 104 € 109 €
25.07-30.07 99 € 104 € 109 €
30.07-04.08 99 € 104 € 109 €
04.08-09.08 99 € 104 € 109 €
09.08-14.08 99 € 104 € 109 €
14.08-19.08 99 € 104 € 109 €
19.08-24.08 99 € 104 € 109 €
24.08-29.08 89 € 94 € 99 €
29.08-03.09 79 € 84 € 89 €
03.09-08.09 69 € 74 € 79 €
08.09-13.09 59 € 64 € 69 €

 

ЦЕНИ

 • Се дадени по лице за минимум две платежни лица, за 5 ноќевања/ 6 дена, со вклучен автобуски превоз, по курс од 1€ = 61.8 ден
 • За аранжман со сопствен превоз се одобрува 12€ од вкупната цена по лице.

 

СМЕСТУВАЊЕ

 • Трето и четврто лице како и деца 2-12 год. бесплатносместување, плаќа само превоз 12€
 • Користење на клима уред е бесплатно
 • Во студијата можат да се сместат онолку лица колку што има кревети

 

ПРЕВОЗ

 • Поаѓање од Битола спрема табелата во 06:00 час. враќање во 14:00 час.
 • Превозот ги слегува патниците на најблиската локација до сметувањето каде може да минува автобус
 • Цена за само автобуски превоз на наведените термини изнесува 12€ по лице
 • 5€ доплата за пакет аранжман по лице од Кичево и Прилеп

 

НАПОМЕНА

 • За резервација со попуст, потребна е аконтација од 30% од сумата, додека останатите 70% треба да се доплатат додека е месечниот попуст
 • При промена на име и презиме, број на патници или термини, попустите дадени во дадениот месец нема да важат, односно ќе важат цените во периодот кога ќе се изврши промената
 • Задолжително здравствено и патничко осигурување 180 мкд (за лица до 65 год.) за пакет аранжман