Т. А. ИНФО ТУРС започнува со работа како приватна туристичка агенција во 1993 година и до ден денес работи со постојан пораст и усогласување со меѓународните туристички трендови.

Заложбите за задоволни клиенти е целта на вработените кои постојано и несебично поставуваат повисоки стандарди што не издвојуваат како агенција. Постојаното вложување во својот кадар не прави препознатливи во секторот за резервации и продажба на авионски карти за кои вработените поседуваат IATA сертификати што им овозможува професионално користење на глобалниот АMADEUS систем за авионски резервации за сите дестинации во светот.

Особено што не прави горди во нашето работење е посредувањето при добивање на туристички и брачни визи за Австралија, Америка, Канада, Англија и други земји, за што сведочат нашите постојани и непрекинати врски со задоволните корисници и соработници.

Освен тоа, во нашата основна дејност спаѓаат и: летните и зимските арнжмани, туристички патувања во земјата и странство, хотелски резервации, продажба на автобуски карти, издавање на полиси за патничко и здравствено осигурување и многу друго. За да се усогласиме со нашата цел, секогаш се трудиме за нас да зборуваат времето и нашите задоволни клиенти.

Со почит, тимот на Т.А. Инфо Турс

ул. Сотка Ѓорѓиоски бр. 25 ( катна гаража ) 7500 Прилеп

фиксен: +389 48 419 418 мобилен: 075 259 000

infotursprilep@gmail.com