Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ ЗА 8МИ ДЕКЕМВРИ


08-11.12.2022

ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ ЗА 8МИ ДЕКЕМВРИ

Програма

08.12.2022 (Четврток) Битола(Скопје)-Прилеп-Кавадарци-Валандово-Струмица-Сандански
Поаѓање во 06:30 часот од Битола/Скопје за Сандански преку Струмица и Петрич (попатни одмори, царински формалности), продолжување кон Сандански.  По пристигнувањето сместување во хотелот. Слободно време, можност за користење на СПА центарот. Ноќевање

09.12.2022 (Петок) Сандански
Појадок. Слободно време за индивидуални активности, можност за користење на СПА центарот или индивидуална прошетка во градот. Ноќевање.
10.12.2022 (Сабота) Сандански
Појадок. Слободно време за индивидуални активности, можност за користење на СПА центарот или индивидуална прошетка во градот. Ноќевање.

11.12.2022 (Недела) Сандански-Струмица-Валандово-Кавадарци-Прилеп-Битола( Скопје)
Појадок. Одјавување од хотелот до 12.00 часот (локално време). Во 12.45 часот (локално време) поаѓање кон Македонија (попатни одмори, царински формалности) пристигнување во вечерните часови.

Ценовник

Цените се за СТАНДАРД СОБИ за 2 лица во DBL за 3 ноќевања, без превоз

2adl 320 €
2adl+1chd /0-3,99/ 320 €
2adl +1chd /4-11,99/ 370 €
2adl +2chd /0-3,99 и 4-11,99/ 370 €
2adl +1chd /12-15,99/ 432 €
2adl +2chd /0-3,99 и 12-15,99/ 432 €

За друг тип на соба и доплати важи редовниот ценовник

Услови и напомени

Доплата за превоз

  • Битола, Прилеп, Неготино, Струмица, Скопје, Велес 40 €,
  • дете 02-12 год. 25 €

Во цената Е вклучено:

  • 3 ноќевања со појадок во Интерхотел двокреветни соби
  • Користење на СПА центарот
  • Придружник и организација на патувањето.

Во цената НЕ Е вклучено:

  • Автобуски превоз според програмата;
  • Патничко здравствено осигурување – околу 150 денари;
  • Можност за доплата за вечера 18€ возрасен и дете 12-15,99 г , 10€  дете 4-12 г.

Напомена:
Сместување по 14:00 ч. (локално време)

Напуштање до 12:00 ч. (локално време)

Организаторот на патувањето го задржува правото за промена на пограмата за патување во случај на

непредвидени објективни причини, како на пример: застој на граница, застој во сообраќајот,

затвореност на некој од локалитетите предвиден за посета и сл.

За реализација на овој аранжман, потребен е минимум од 40 патници.

Пасошот треба да важи минимум 6 месеци од завршувањето на патувањето!

Организаторот не е надлежен да ја цени исправноста на патните документи. Аражманот се плаќа

исклучиво во денари во агенција по курс 1€ = 62,00мкд. При резервација на аранжманот се уплатува

30% од износот на аранжманот – аванс.

Остатокот од аранжманот се доплатува на 7 дена пред поаѓање.

Галерија

Декемвриски патувања