Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

ХУРГАДА Октомври – Март


07.10.2022 – 17.03.2023

Пакет аранжмани со 6 и 13 ноќевања.

Услуга: All Inclusive

Категорија

Можеби летото полека завршува кај нас, но Хургада има нешто да каже во врска со тоа…

Во Хургада, можете да уживате во сончева светлина колку што сакате. Градот се наоѓа во близина на пустината, што придонесува за високите температури кои траат во текот на целата година. Температурите се пријатни и водата е топла дури и во декември и јануари.

Затоа ја продолжуваме сезоната за Хургада почнувајќи од 07.10.2022 па се до 17.03.2023

Летови за Хургада има секој петок и тоа:

️Скопје – Сараево – Хургада (04:50ч)

️Хургада – Скопје (01:35)

Пакет аранжмани со 6 и 13 ноќевања.

️ Голем избор на хотелско сместување.

 Услуга: All Inclusive

Галерија