Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Miraggio Thermal Spa Resort 5* – Пефкохори


Хотел Miraggio Thermal Spa Resort 5* е сосема нов луксузен комплекс кој се наоѓа во близина на плажата Паљури една од најубавите плажи на првиот крак . Во близина се наоѓа градот Пефкохори кој изобилува со голем број на ресторани и продавници

Во склоп на хотелот има 300 луксузни апартмани и соби, термално лекувалиште со 7 модерни третман соби, термална вода , базени со хидромасажа, како и искусни и квалификувани терапевти, со најдобрите велнес програми за индивидуалните потреби на секој гостин , десет космополитски ресторани и барови, марина со капацитет за околу 81 брод , посебен оддел за деца ( Kids planet ) во кој се организираат различни активности за забава и дружење и модерна конференциска сала со капацитет до 450 луѓе.

Галерија

Лето 2023