Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Хотел Вила Кариатис – Неа Каликратиа


Вила Кариатис се наоѓа во Неа Каликратија на 80м од плажа. Таа во понуда има ресторан, бар, соби со клима (вклучена во цена) и WiFi во сите делови. Сите соби/апартмани во вилата се опремени со ТВ, фрижидер, сеф како и работна масичка. Исто така во секоја соба си има засебен тоалет со туш кабина.

 

Ценовник

Цената е по соба за ноќевање со појадок

ПЕРИОД А Б Ц Д Е Ф Г Х И Ј К Л М Н О
26.05 – 02.05

 

03.05-05.05

 

06.05-23.05

 

24.05-06.06 07.06-13.06 14.06-20.06 21.06-30.06 01.07-11.07 12.07-01.08 02.08-24.08 25.08-31.08 01.09-14.09 15.09-21.09 22.09-30.09 01.10-31.10
тип на соба и сместување Ноќевање Со

појадок

Ноќевање Со

 појадок

Ноќевање Со појадок Ноќевање Со појадок Ноќевање Со појадок Ноќевање Со појадок Ноќевање

Со

појадок

Ноќевање

Со

појадок

Ноќевање

Со

Појадок

Ноќевање

Со

појадок

Ноќевање

Со

Појадок

Ноќевање

Со

Појадок

Ноќевање

Со

Појадок

Ноќевање

Со

Појадок

Ноќевање

Со

Појадок

 

СТАНДАРД ДВОКРЕВЕТНА СО И БЕЗ ПОГЛЕД НА БАЗЕН

(2 ЛИЦА)

 

65€

 

72€

 

65€

 

75€

 

80€

 

92€

 

95€

 

121€

 

130€

 

143€

 

115€

 

104€

 

85€

 

76€

 

65€

 

 

СТАНДАРД ТРОКРЕВЕТНА СО И БЕЗ ПОГЛЕД НА БАЗЕН
(3 ЛИЦА)

 

 

85€

 

94€

 

85€

 

98€

 

105€

 

120€

 

120€

 

148€

 

160€

 

176€

 

142€

 

128€

 

103€

 

 

93€

 

85€

СТАНДАРД ЧЕТИРИКРЕВЕТНА

(4 ЛИЦА)

 

95€

 

105€

 

95€

 

109€

 

110€

 

125€

 

125€

 

170€

 

210€

 

231€

 

163€

 

147€

 

112€

 

101€

 

95€

АПАРТМАН СО

ДВЕ СПАЛНИ
(4-5ЛИЦА)

 

105€

 

116€

 

105€

 

120€

 

120€

 

135€

 

135€

 

187€

 

230€

 

253€

 

179€

 

161€

 

121€

 

109€

 

105€

МЕЗОНЕТ
(5ЛИЦА)
 

100€

 

110€

 

100€

 

115€

 

115€

 

132€

 

132€

 

187€

 

230€

 

253€

 

179€

 

161€

 

121€

 

109€

 

100€

Галерија

Лето 2024