Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

За резервација на хотелско сместувањe потребна е уплата од 50%. По добивање на потврда на резервацијата, остатокот се доплаќа до 21 ден од денот на поаѓање.

За избор на хотели во Грција можете да го користите системот од линкот подолу кој е од информативен карактер.

За моментални цени и цени со попуст Ве молиме контактирајте не на 075259000 (достапен и вибер) или infotursprilep@gmail.com


Кликни на сликата да започнеш со за пребарување

Лето 2024