Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Хотел Adamarin hotel 4* – Кушадаси


Хотелот е лоциран на 11 минути одење до плажата Green Beach, 1.1км до Paradise Beach и 16мин. oдење до женска плажа.

Хотелот соптствува Сауна, Фитнес центар, Спа и велнесцентар, Масажа, Амам, Затворен базен, Надворешен базен, Отворен базен (сезонски), Затворен базен (сезонски), На плажа, Јавна бања, Играчки за базен, Базен на покривот,Бесконечен базен, Базен со поглед , Загреан базен, Базен со солена вода, Базен, Крпи забазен/плажа, Бар покрај базен, Плиток крај, Покривка за базен

Ценовик

Месеци Термини Цена
Јуни      02.06-10.06.2023 368 €
  09.06-17.06.2023 368 €
      16.06-24.06.2023 368 €
  23.06-01.07.2023 368 €
Јули      
      30.06-08.07.2023 429 €
      07.07-15.07.2023 429 €
      14.07-22.07.2023 429 €
      21.07-29.07.2023 429 €
      28.07-05.08.2023 429 €
Август     
      04.08-12.08.2023 429 €
      11.08-19.08.2023 429 €
      18.08-26.08.2023 429 €
      25.08-02.09.2023 429 €
Септември      
      01.09-09.09.2023 416 €
      08.09-16.09.2023 372 €
      15.09-23.09.2023 372 €
      22.09-30.09.2023 372 €

Галерија

Лето 2023