Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Хотел Dabaklar 4* – Кушадаси


Хотел Dabaklar **** е лоциран во центарот на градот, а одалечен oколу 250 м од градската плажа.

Хотелот располага со вкупно 82 соби, базен, ресторан, лоби бар, wi-fi.

Секоја соба располага со клима, сопствена бања, мини бар, балкон, телефон, ТВ и Wi-fi.

Ценовник

DABAKLAR HOTEL 4* HB BUSS& 7 NIGHTS
Месеци Термини Цена
Јуни 02.06-10.06.2023 356 €
09.06-17.06.2023  356€
16.06-24.06.2023  356€
23.06-01.07.2023 356€
Јули
30.06-08.07.2023 420 €
07.07-15.07.2023 420 €
14.07-22.07.2023 420 €
21.07-29.07.2023 420 €
Август 28.07-05.08.2023 420 €
04.08-12.08.2023 420 €
11.08-19.08.2023 420 €
18.08-26.08.2023 420 €
25.08-02.09.2023 420 €
Септември
01.09-09.09.2023  386€
08.09-16.09.2023  356€
15.09-23.09.2023  356€
22.09-30.09.2023  356
Лето 2023