Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

BLUE WORD HOTEL HAVUZ 4* – КУМБУРГАЗ


BLUE WORD HOTEL HAVUZ 4* – КУМБУРГАЗ

Ценовник

Стандардна соба со појадок Станддардна соба – полупансион
01.06-11.06.2023 356€ 500 €
08.06-18.06.2023 356€ 500€
15.06-25.06.2023 356€ 500€
22.06-02.07.2023 356€ 500€
29.06-09.07.2023 356€ 500€
06.07-16.07.2023 356€ 500€
13.07-23.07.2023 356€ 500€
20.07-30.07.2023 356€ 500€
27.07-06.08.2023 356€ 500€
03.08-13.08.2023 356€ 500€
10.08-20.08.2023 356€ 500€
17.08-27.08.2023 356€ 500€
24.08-03.09.2023 356€ 500€
31.08-10.09.2023 356€ 500€
 07.09-17.09.2023 356€ 500€
 14.09-24.09.2023 356€ 500€
 21.09-01.10.2023 356€ 500€

Услови и напомени

Во цената е вклучено:

  • Автобуски превоз
  • Сместување во хотел со 9 ноќевања
  • Појадок / Појадок & Вечера.

Галерија

Лето 2023