Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

RANAX 3* ИСТАНБУЛ / КУМБУРГАЗ


RANAX 3* ИСТАНБУЛ / КУМБУРГАЗ

Ценовник

Термини Стандардна соба со појадок
01.06-11.06.2023 311€
08.06-18.06.2023 311€
15.06-25.06.2023 311€
22.06-02.07.2023 311€
29.06-09.07.2023 311€
06.07-16.07.2023 311€
13.07-23.07.2023 311€
20.07-30.07.2023 311€
27.07-06.08.2023 311€
03.08-13.08.2023 311€
10.08-20.08.2023 311€
17.08-27.08.2023 311€
24.08-03.09.2023 311€
31.08-10.09.2023 311€
 07.09-17.09.2023 311€
 14.09-24.09.2023 311€
 21.09-01.10.2023 311€

Услови и напомени

Во цената е вклучено:

  • Автобуски превоз
  • Сместување во хотел со 9 ноќевања
  • Појадок

Галерија

Лето 2023