Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com
Нова година

РИМ 4 НП

Со авион

Цена во предпродажба: 419 € по лице

Термин: 28.12.-01.01. ; 5 дена / 4 ноќевања

Супериор пакет, со вклучени:

  • Авионски превоз на релација: Скопје-Рим-Скопје
  • Вклучени аеродромски такси
  • Oрганизирани трансфери во Рим: аеродром-хотел-аеродром
  • Сместување во хотел *** на база 4 ноќевања со појадок
  • Панорамски разглед на градот Рим со локален водич
  • Посета на римокатоличките катедрали и гробот на Св. Кирил

Галерија