Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Лаки Хотел & Спа – Охрид


Лаки Хотел & Спа – Охрид

Ценовник 01.04.2022 - 30.04.2022

  УСЛУГА    
 

СОБА

Нокевање со појадок Полу  пансион Полн пансион
Двокреветна соба

( по лице на ден )

 

40 еуро

 

50 еуро

 

60 еуро

Апартман

( мах 4 лица )

 

200 еуро

   

Услови и напомени

*Еднокреветна соба + 30 %

* Туристичката такса е вклучена во цената

* Дополнителен оброк : 10 евра по лице по оброк

* Деца до 7 год. се гратис , од 7-12 год. имаат 50% попуст

* Плакање : про-фактура или предавторизација со кредитна картичка ( Виса, Мастер, Маестро )

* Спа центарот е вклучен во цената на сместувањето

АРАНЖМАН за Велигден и Бајрам

– 3 денови ( 3ноки) ВВ  = 100 евра по лице во двокреветна соба

*Еднокреветна соба + 30 %

Галерија

Велнес и Спа