Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Green Life Ski&Spa 4* – Банско


Категории ,

Green Life Ski&Spa 4* – Банско

Регуларна понуда

GREEN LIFE SKI & SPA RESORT 4* BANSKO              www.greenliferesorts.gr
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
29.12.2022
30.12.2022
01.01.2023
02.01.2023
07.01.2023
08.01.2023
05.03.2023
06.03.2023
31.03.2023
SUPERIOR ROOM
SINGLE ROOM 54 78 132 86 77 54
DOUBLE ROOM [2ADL] 68 98 166 198 97 68
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 68 98 166 198 97 68
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 55 79 133 87 78 55
STUDIO
SINGLE ROOM 58 84 149 90 86 58
STUDIO 2 ADULTS [2ADL] 74 106 187 114 108 74
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 59 85 150 91 87 59
ST2AD 1+1 CHD (6-11,99) 74 106 187 114 108 74
ST2AD 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 75 107 188 115 109 75
ST2AD 1+2 CHD (6-11,99)

(6-11,99)

75 107 188 115 109 75
ST2AD 2+1 CHD (0-5,99) 75 107 188 115 109 75
ST2AD 2+1 CHD (6-11,99) 75 107 188 115 109 75
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD [2ADL] 89 139 235 142 132 89
APARTMENT 2AD [3ADL] 90 140 236 143 133 90
APT2 1+1 CHD (6-11,99) 89 139 235 142 132 89
APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 90 140 236 143 133 90
APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 90 140 236 143 133 90
APT2 2+1 CHD (0-5,99) 90 140 236 143 133 90
APT2 2+1 CHD (6-11,99) 90 140 236 143 133 90
APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 91 141 237 144 134 91
APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 91 141 237 144 134 91
APT2 3+1 CHD (0-5,99) 91 141 237 144 134 91
APT2 3+1 CHD (6-11,99) 91 141 237 144 134 91
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD [2ADL] 152 215 366 227 208 152
APARTMENT 4 AD [3ADL] 153 216 367 228 209 153
APARTMENT 4 AD [4ADL] 154 217 368 229 210 154
APARTMENT 4 AD [5ADL] 155 218 369 230 211 155
APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 154 217 368 229 210 154
APT4 3+1 CHD (0-5,99) 154 217 368 229 210 154
APT4 3+1 CHD (6-11,99) 154 217 368 229 210 154
APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 155 218 369 230 211 155
APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 155 218 369 230 211 155
APT4 4+1 CHD (0-5,99) 155 218 369 230 211 155
APT4 4+1 CHD (6-11,99) 155 218 369 230 211 155
APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 156 219 370 231 212 156
APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 156 219 370 231 212 156
Полупансион 15 15 15 15 15 15
Деца од 6-11.99 год. 7 7 7 7 7 7
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 5 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ Под 14 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 1 1 2 1 1 1
Доплата за Новогодишна вечера 115 ЕУР за возрасни и 55 ЕУР за деца од 6-11.99 год.
Цената вклучува: користење на затворен базен, арома сауна, финска сауна, парна бања, тепидариум, интернет,

џидромасажа, паркинг,трансфер до гондолата

Дел од апартманите и студиата немаат топла врска со главната зграда
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
7=6, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2022 И ОД 03.01 ДО 31.03.2023

Early Booking Discount

GREEN LIFE SKI & SPA RESORT 4* BANSKO              www.greenliferesorts.gr
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
29.12.2022
30.12.2022
01.01.2023
02.01.2023
07.01.2023
08.01.2023
05.03.2023
06.03.2023
31.03.2023
SUPERIOR ROOM
SINGLE ROOM 54 78 132 86 77 54
DOUBLE ROOM [2ADL] 68 98 166 198 97 68
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 68 98 166 198 97 68
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 55 79 133 87 78 55
STUDIO
SINGLE ROOM 58 84 149 90 86 58
STUDIO 2 ADULTS [2ADL] 74 106 187 114 108 74
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 59 85 150 91 87 59
ST2AD 1+1 CHD (6-11,99) 74 106 187 114 108 74
ST2AD 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 75 107 188 115 109 75
ST2AD 1+2 CHD (6-11,99)

(6-11,99)

75 107 188 115 109 75
ST2AD 2+1 CHD (0-5,99) 75 107 188 115 109 75
ST2AD 2+1 CHD (6-11,99) 75 107 188 115 109 75
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD [2ADL] 89 139 235 142 132 89
APARTMENT 2AD [3ADL] 90 140 236 143 133 90
APT2 1+1 CHD (6-11,99) 89 139 235 142 132 89
APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 90 140 236 143 133 90
APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 90 140 236 143 133 90
APT2 2+1 CHD (0-5,99) 90 140 236 143 133 90
APT2 2+1 CHD (6-11,99) 90 140 236 143 133 90
APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 91 141 237 144 134 91
APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 91 141 237 144 134 91
APT2 3+1 CHD (0-5,99) 91 141 237 144 134 91
APT2 3+1 CHD (6-11,99) 91 141 237 144 134 91
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD [2ADL] 152 215 366 227 208 152
APARTMENT 4 AD [3ADL] 153 216 367 228 209 153
APARTMENT 4 AD [4ADL] 154 217 368 229 210 154
APARTMENT 4 AD [5ADL] 155 218 369 230 211 155
APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 154 217 368 229 210 154
APT4 3+1 CHD (0-5,99) 154 217 368 229 210 154
APT4 3+1 CHD (6-11,99) 154 217 368 229 210 154
APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 155 218 369 230 211 155
APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 155 218 369 230 211 155
APT4 4+1 CHD (0-5,99) 155 218 369 230 211 155
APT4 4+1 CHD (6-11,99) 155 218 369 230 211 155
APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 156 219 370 231 212 156
APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 156 219 370 231 212 156
Полупансион 15 15 15 15 15 15
Деца од 6-11.99 год. 7 7 7 7 7 7
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 5 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ Под 14 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 1 1 2 1 1 1
Доплата за Новогодишна вечера 115 ЕУР за возрасни и 55 ЕУР за деца од 6-11.99 год.
Цената вклучува: користење на затворен базен, арома сауна, финска сауна, парна бања, тепидариум, интернет,

џидромасажа, паркинг,трансфер до гондолата

Дел од апартманите и студиата немаат топла врска со главната зграда
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 29.12.2022

И ОД 02.01 ДО 31.03.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 29.12.2022

И ОД 02.01 ДО 31.03.2023

7=6, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2022 И ОД 03.01 ДО 31.03.2023
Зима