Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Guinness 4* – Банско


Категории ,

Guinness 4* – Банско

Регуларна понуда

MPM HOTEL GUINNESS 4* BANSKO                                                                    www.mpmhotels.bg
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН
1 01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
29.12.2022
30.12.2022
06.01.2023
07.01.2023
13.01.2023
14.01.2023
10.02.2023
11.02.2023
18.02.2023
19.02.2023
17.03.2023
18.03.2023
13.04.2023
14.04.2023
18.04.2023
STUDIO
SINGLE ROOM 94 135 175 135 100 135 100 94 100
STUDIO 2 ADULTS 110 136 176 136 122 136 122 110 122
STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED 154 190 246 190 172 190 172 154 171
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 95 136 176 136 101 136 101 95 101
ST2AD 1+1 CHD (2-11,99) 99 122 158 122 110 122 110 99 110
ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 100 123 159 123 111 123 111 100 111
ST2AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 119 142 178 142 130 142 130 119 130
ST2AD 2+1 CHD (0-1,99) 111 137 177 137 123 137 123 111 123
ST2AD 2+1 CHD (2-11,99) 130 156 196 156 142 156 142 130 142
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 118 147 187 147 131 147 131 118 131
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 165 206 262 206 184 206 184 165 184
APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL] 213 264 336 264 236 264 236 213 236
APT2 1+1 CHD (2-11,99) 106 132 169 132 118 132 118 106 118
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 107 133 170 133 119 133 119 107 119
APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 126 152 188 152 138 152 138 126 138
APT2 2+1 CHD (0-1,99) 119 148 188 148 132 148 132 119 132
APT2 2+1 CHD (2-11,99) 138 167 207 167 151 167 151 138 151
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 139 168 208 168 152 168 152 139 152
APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 158 187 227 187 171 187 171 158 171
APT2 3+1 CHD (0-1,99) 166 207 263 207 185 207 185 166 185
APT2 3+1 CHD (2-11,99) 184 226 282 226 204 226 204 185 204
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 216 271 360 271 254 271 254 216 254
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED 259 326 432 326 306 326 306 259 306
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED [2. ADL] 302 380 504 380 357 380 357 302 357
APT4 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 216 271 360 271 254 271 254 216 254
APT4 3+1 CHD (2-11,99) 216 271 360 271 254 271 254 216 254
APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 217 272 361 272 255 272 255 217 255
APT4 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 236 291 380 291 274 291 274 236 274
APT4 4+1 CHD (0-1,99) 217 272 361 272 255 272 255 217 255
APT4 4+1 CHD (2-11,99) 236 291 380 291 274 291 274 236 274
APT4 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 237 292 381 292 275 292 275 237 275
APT4 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 256 311 403 311 294 311 294 256 294
APT4 5+1 CHD (0-1,99) 259 326 432 326 306 326 306 259 306
APT4 5+1 CHD (2-11,99) 279 346 452 346 326 346 326 279 326
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 7 дена 1 ноќ Под 14 дена 100% Под 28 дена 100% Под 14 дена 100% Под 7 дена 1 ноќ Под 14 дена 100% Под 7 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ
No Shov 2 ноќи 100% 100% 100% 2 ноќи 100% 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Мимимум престој 1 4 5 4 3 4 3 1 3
Цената вклучува: користење на затворен базен, шок базен, сауна парк, парна бања, релакс зона, ски гардероба, интернет, чај и кафе во соба, лимитиран број на паркинг места на отворен паркинг ( прв дојден прв услужен) , трансфер до гондолата
Доплата за Новогодишна вечера 95 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 2 до 11.99 год.
7=6 И 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2022 И ОД 13.03 ДО 18.04.2023
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Early Booking Discount

MPM HOTEL GUINNESS 4* BANSKO                                                                    www.mpmhotels.bg
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН
1 01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
29.12.2022
30.12.2022
06.01.2023
07.01.2023
13.01.2023
14.01.2023
10.02.2023
11.02.2023
18.02.2023
19.02.2023
17.03.2023
18.03.2023
13.04.2023
14.04.2023
18.04.2023
STUDIO
SINGLE ROOM 94 135 175 135 100 135 100 94 100
STUDIO 2 ADULTS 110 136 176 136 122 136 122 110 122
STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED 154 190 246 190 172 190 172 154 171
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 95 136 176 136 101 136 101 95 101
ST2AD 1+1 CHD (2-11,99) 99 122 158 122 110 122 110 99 110
ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 100 123 159 123 111 123 111 100 111
ST2AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 119 142 178 142 130 142 130 119 130
ST2AD 2+1 CHD (0-1,99) 111 137 177 137 123 137 123 111 123
ST2AD 2+1 CHD (2-11,99) 130 156 196 156 142 156 142 130 142
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 118 147 187 147 131 147 131 118 131
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 165 206 262 206 184 206 184 165 184
APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL] 213 264 336 264 236 264 236 213 236
APT2 1+1 CHD (2-11,99) 106 132 169 132 118 132 118 106 118
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 107 133 170 133 119 133 119 107 119
APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 126 152 188 152 138 152 138 126 138
APT2 2+1 CHD (0-1,99) 119 148 188 148 132 148 132 119 132
APT2 2+1 CHD (2-11,99) 138 167 207 167 151 167 151 138 151
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 139 168 208 168 152 168 152 139 152
APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 158 187 227 187 171 187 171 158 171
APT2 3+1 CHD (0-1,99) 166 207 263 207 185 207 185 166 185
APT2 3+1 CHD (2-11,99) 184 226 282 226 204 226 204 185 204
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 216 271 360 271 254 271 254 216 254
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED 259 326 432 326 306 326 306 259 306
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED [2. ADL] 302 380 504 380 357 380 357 302 357
APT4 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 216 271 360 271 254 271 254 216 254
APT4 3+1 CHD (2-11,99) 216 271 360 271 254 271 254 216 254
APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 217 272 361 272 255 272 255 217 255
APT4 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 236 291 380 291 274 291 274 236 274
APT4 4+1 CHD (0-1,99) 217 272 361 272 255 272 255 217 255
APT4 4+1 CHD (2-11,99) 236 291 380 291 274 291 274 236 274
APT4 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 237 292 381 292 275 292 275 237 275
APT4 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 256 311 403 311 294 311 294 256 294
APT4 5+1 CHD (0-1,99) 259 326 432 326 306 326 306 259 306
APT4 5+1 CHD (2-11,99) 279 346 452 346 326 346 326 279 326
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 7 дена 1 ноќ Под 14 дена 100% Под 28 дена 100% Под 14 дена 100% Под 7 дена 1 ноќ Под 14 дена 100% Под 7 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ
No Shov 2 ноќи 100% 100% 100% 2 ноќи 100% 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Мимимум престој 1 4 5 4 3 4 3 1 3
Цената вклучува: користење на затворен базен, шок базен, сауна парк, парна бања, релакс зона, ски гардероба, интернет, чај и кафе во соба, лимитиран број на паркинг места на отворен паркинг ( прв дојден прв услужен) , трансфер до гондолата
Доплата за Новогодишна вечера 95 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 2 до 11.99 год.
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 20% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2022 15% ПОПУСТ
7=6 И 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2022 И ОД 13.03 ДО 18.04.2023
ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
Зима