Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Perun Lodge 4* – Банско


Категории ,

Perun Lodge 4* – Банско

Регуларна понуда

PERUN LODGE 4* BANSKO                                        www.perunlodge.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 01.12.2022
16.12.2022
17.12.2022
28.12.2022
29.12.2022
03.01.2023
04.01.2023
24.02.2023
25.02.2023
03.03.2023
04.03.2023
09.04.2023
STUDIO
SINGLE ROOM 65 71 146 75 71 65
STUDIO 2 ADULTS 87 96 147 100 96 87
SGL 1+1 CHD (0-4,99) 66 72 147 76 72 66
ST2AD 1+1 CHD (5-11,99) 87 96 147 100 96 87
ST2AD 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99) 88 97 148 101 97 88
ST2AD 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 109 120 184 126 120 109
ST2AD 2+1 CHD (0-4,99) 88 97 148 101 97 88
ST2AD 2+1 CHD (5-11,99) 109 120 184 126 120 109
1 BEDROOM APARTMENT
SINGLE ROOM 73 80 157 83 80 73
APARTMENT 2AD 98 107 158 111 107 98
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 135 147 217 153 147 135
APT2 1+1 CHD (5-11,99) 98 107 158 111 107 98
SGL 1+1 CHD (0-4,99) 74 81 158 84 81 74
APT2 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99) 99 108 159 112 108 99
APT2 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 123 138 198 140 134 123
APT2 2+1 CHD (0-4,99) 99 108 159 112 108 99
APT2 2+1 CHD (5-11,99) 123 138 198 140 134 123
APT2 2+2 CHD (0-4,99) (5-11,99) 124 139 199 141 135 124
APT2 2+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 148 161 238 168 161 148
APT2 3+1 CHD (0-4,99) 136 148 218 154 148 136
APT2 3+1 CHD (5-11,99) 160 174 257 182 174 160
Полупансион 20 20 20 20 20 20
Деца од 5-11.99 год. 10 10 10 10 10 10
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 14 дена 50% Под 14 дена 50% Под 30 дена 100% Под 14 дена 50% Под 14 дена 50% Под 14 дена 50%
No Show 75% 75% 100% 75% 75% 75%
Минимум престој 1 1 3 1 1 1
Доплата за Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 5 до 11.99 год.
Цената вклучува: затворен базен, сауна, парна бања, интернет, трансфер до гондолата
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Early Booking Discount

PERUN LODGE 4* BANSKO                                        www.perunlodge.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 01.12.2022
16.12.2022
17.12.2022
28.12.2022
29.12.2022
03.01.2023
04.01.2023
24.02.2023
25.02.2023
03.03.2023
04.03.2023
09.04.2023
STUDIO
SINGLE ROOM 65 71 146 75 71 65
STUDIO 2 ADULTS 87 96 147 100 96 87
SGL 1+1 CHD (0-4,99) 66 72 147 76 72 66
ST2AD 1+1 CHD (5-11,99) 87 96 147 100 96 87
ST2AD 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99) 88 97 148 101 97 88
ST2AD 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 109 120 184 126 120 109
ST2AD 2+1 CHD (0-4,99) 88 97 148 101 97 88
ST2AD 2+1 CHD (5-11,99) 109 120 184 126 120 109
1 BEDROOM APARTMENT
SINGLE ROOM 73 80 157 83 80 73
APARTMENT 2AD 98 107 158 111 107 98
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 135 147 217 153 147 135
APT2 1+1 CHD (5-11,99) 98 107 158 111 107 98
SGL 1+1 CHD (0-4,99) 74 81 158 84 81 74
APT2 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99) 99 108 159 112 108 99
APT2 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 123 138 198 140 134 123
APT2 2+1 CHD (0-4,99) 99 108 159 112 108 99
APT2 2+1 CHD (5-11,99) 123 138 198 140 134 123
APT2 2+2 CHD (0-4,99) (5-11,99) 124 139 199 141 135 124
APT2 2+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 148 161 238 168 161 148
APT2 3+1 CHD (0-4,99) 136 148 218 154 148 136
APT2 3+1 CHD (5-11,99) 160 174 257 182 174 160
Полупансион 20 20 20 20 20 20
Деца од 5-11.99 год. 10 10 10 10 10 10
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 14 дена 50% Под 14 дена 50% Под 30 дена 100% Под 14 дена 50% Под 14 дена 50% Под 14 дена 50%
No Show 75% 75% 100% 75% 75% 75%
Минимум престој 1 1 3 1 1 1
Доплата за Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 5 до 11.99 год.
Цената вклучува: затворен базен, сауна, парна бања, интернет, трансфер до гондолата
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 15% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ

Галерија

Зима