Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Lion Bansko 4* – Банско


Категории ,

Lion Bansko 4* – Банско

Регуларна понуда

LION BANSKO 4* BANSKO                                                              www.hotelslion.bg
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
  01.12.2022
16.12.2022
17.12.2022
26.12.2022
27.12.2022
06.01.2023
07.01.2023
13.01.2023
14.01.2023
20.01.2023
21.01.2023
24.02.2023
25.02.2023
31.03.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 91 102 165 102 91 102 91
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 126 141 227 141 126 141 126
SINGLE ROOM 68 76 152 76 68 76 68
SGL 1+1 CHD (0-3,99) 69 77 153 77 69 77 69
DBL 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 98 110 176 110 98 110 98
DBL 2+1 CHD (4-11,99) 109 122 196 122 109 122 109
FAMILY ROOM
FAMILLY ROOM 2 ADL 114 125 171 125 114 125 114
FAMILLY ROOM 2 ADL+EXTRA BED 148 163 233 163 148 163 148
FAMILLY ROOM 2 ADL+EXTRA BED [2. ADL] 182 202 296 202 182 202 182
FAM2 2+1 CHD (4-11,99) 131 145 203 145 131 145 131
FAM2 2+2 CHD (0-3,99) (0-3,99) 116 127 173 127 116 127 116
FAM2 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 132 146 204 146 132 146 132
FAM2 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 149 164 234 164 149 164 149
FAM2 3+1 CHD (0-3,99) 149 164 234 164 149 164 149
FAM2 3+1 CHD (4-11,99) 166 183 265 183 166 183 166
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT [2ADL] 180 202 324 202 180 202 180
APARTMENT [3ADL] 181 203 325 203 181 203 181
APARTMENT [4ADL] 182 204 326 204 182 204 182
APP 2+1 CHD (4-11,99) 181 203 325 203 181 203 181
APP 2+2 CHD (0-3,99) (0-3,99) 182 204 326 204 182 204 182
APP 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 182 204 326 204 182 204 182
APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 182 204 326 204 182 204 182
APP 2+3 CHD (0-3,99) (4-11,99) (4-11,99) 183 205 327 205 183 205 183
APP 2+3 CHD (4-11,99) (4-11,99) (4-11,99) 183 205 327 205 183 205 183
APP 3+1 CHD (0-3,99) 182 204 326 204 182 204 182
APP 3+1 CHD (4-11,99) 182 204 326 204 182 204 182
APP 3+2 CHD (0-3,99) (0-3,99) 183 205 327 205 183 205 183
APP 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 183 205 327 205 183 205 183
APP 3+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 183 205 327 205 183 205 183
APP 4+1 CHD (0-3,99) 183 205 327 205 183 205 183
APP 4+1 CHD (4-11,99) 183 205 327 205 183 205 183
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена 2 ноќи Под 3 дена 2 ноќи Под 14 дена 100% Под 3 дена 2 ноќи Под 3 дена 2 ноќи Под 3 дена 2 ноќи Под 3 дена 2 ноќи
No Show 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%
Минимум престој 5 5 5 5 5 5 5
Цената вклучува:затворен базен, фитнес, ски гардероба, трансфер до годолата, пијалок за време на вечерата
Во цената не е вклучена доплатата за Новогодишна вечера
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 04.03.2023 7=6 И 14=12

Early Booking Discount

LION BANSKO 4* BANSKO                                                              www.hotelslion.bg
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
  01.12.2022
16.12.2022
17.12.2022
26.12.2022
27.12.2022
06.01.2023
07.01.2023
13.01.2023
14.01.2023
20.01.2023
21.01.2023
24.02.2023
25.02.2023
31.03.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 91 102 165 102 91 102 91
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 126 141 227 141 126 141 126
SINGLE ROOM 68 76 152 76 68 76 68
SGL 1+1 CHD (0-3,99) 69 77 153 77 69 77 69
DBL 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 98 110 176 110 98 110 98
DBL 2+1 CHD (4-11,99) 109 122 196 122 109 122 109
FAMILY ROOM
FAMILLY ROOM 2 ADL 114 125 171 125 114 125 114
FAMILLY ROOM 2 ADL+EXTRA BED 148 163 233 163 148 163 148
FAMILLY ROOM 2 ADL+EXTRA BED [2. ADL] 182 202 296 202 182 202 182
FAM2 2+1 CHD (4-11,99) 131 145 203 145 131 145 131
FAM2 2+2 CHD (0-3,99) (0-3,99) 116 127 173 127 116 127 116
FAM2 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 132 146 204 146 132 146 132
FAM2 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 149 164 234 164 149 164 149
FAM2 3+1 CHD (0-3,99) 149 164 234 164 149 164 149
FAM2 3+1 CHD (4-11,99) 166 183 265 183 166 183 166
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT [2ADL] 180 202 324 202 180 202 180
APARTMENT [3ADL] 181 203 325 203 181 203 181
APARTMENT [4ADL] 182 204 326 204 182 204 182
APP 2+1 CHD (4-11,99) 181 203 325 203 181 203 181
APP 2+2 CHD (0-3,99) (0-3,99) 182 204 326 204 182 204 182
APP 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 182 204 326 204 182 204 182
APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 182 204 326 204 182 204 182
APP 2+3 CHD (0-3,99) (4-11,99) (4-11,99) 183 205 327 205 183 205 183
APP 2+3 CHD (4-11,99) (4-11,99) (4-11,99) 183 205 327 205 183 205 183
APP 3+1 CHD (0-3,99) 182 204 326 204 182 204 182
APP 3+1 CHD (4-11,99) 182 204 326 204 182 204 182
APP 3+2 CHD (0-3,99) (0-3,99) 183 205 327 205 183 205 183
APP 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 183 205 327 205 183 205 183
APP 3+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 183 205 327 205 183 205 183
APP 4+1 CHD (0-3,99) 183 205 327 205 183 205 183
APP 4+1 CHD (4-11,99) 183 205 327 205 183 205 183
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена 2 ноќи Под 3 дена 2 ноќи Под 14 дена 100% Под 3 дена 2 ноќи Под 3 дена 2 ноќи Под 3 дена 2 ноќи Под 3 дена 2 ноќи
No Show 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%
Минимум престој 5 5 5 5 5 5 5
Цената вклучува:затворен базен, фитнес, ски гардероба, трансфер до годолата, пијалок за време на вечерата
Во цената не е вклучена доплатата за Новогодишна вечера
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 20% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 10% ПОПУСТ
ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 04.03.2023 7=6 И 14=12
ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ
Зима