Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Ores Boutique 5* – Банско


Категории ,

Ores Boutique 5* – Банско

Регуларна понуда

ORES BOUTIQUE HOTEL 5* BANSKO                                                      www.ores.bg
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН
1 01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
28.12.2022
29.12.2022
02.01.2023
03.01.2023
14.01.2023
15.01.2023
26.01.2023
27.01.2023
18.02.2023
19.02.2023
25.02.2023
26.02.2023
16.04.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 151 216 258 216 171 216 171 151
SINGLE ROOM 150 215 257 215 170 215 170 150
DBL 1+1 CHD (2-12,99) 151 216 258 216 171 216 171 151
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 151 216 258 216 171 216 171 151
DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-6,99) 175 239 281 239 195 239 195 175
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 152 217 259 217 172 217 172 152
DBL 2+1 CHD (2-6,99) 175 239 281 239 195 239 195 175
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2 AD 162 238 280 238 191 238 191 162
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED 211 310 364 310 249 310 249 211
APT2 1+1 CHD (2-12,99) 162 238 280 238 191 238 191 162
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99) 163 239 281 239 192 239 192 163
APT2 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 186 261 303 261 215 261 215 186
APT2 2+1 CHD (0-1,99) 163 239 281 239 192 239 192 163
APT2 2+1 CHD (2-12,99) 186 261 303 261 215 261 215 186
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99) 187 262 304 262 216 262 216 187
APT2 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 243 290 332 290 243 290 243 215
1 BEDROOM APARTMENT DELUX
APARTMENT 3 AD 243 327 380 327 260 327 260 243
APARTMENT 3 AD+EXTRA BED 276 379 431 371 295 371 295 276
APT3 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 244 328 381 328 261 328 261 244
APT3 3+1 CHD (2-12,99) 244 328 381 328 261 328 261 244
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 298 418 480 418 338 418 338 298
APT4 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 298 418 480 418 338 418 338 298
APT4 3+1 CHD (2-12,99) 298 418 480 418 338 418 338 298
APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-12,99) 299 419 481 419 339 419 339 299
APT4 3+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 321 441 503 441 361 441 361 321
APT4 4+1 CHD (0-1,99) 299 419 481 419 339 419 339 299
APT4 4+1 CHD (2-12,99) 321 441 503 441 361 441 361 321
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена 1 ноќ Под 10 дена 3 ноќи Под 14 дена 100% Под 10 дена 3 ноќи Под 5 дена 2 ноќи Под 10 дена 3 ноќи Под 5 дена 2 ноќи Под 3 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќ 100% 100% 100% 50% 100% 50% 2 ноќ
Минимум престој 2 3 3 3 3 3 3 2
Доплата за Новогодишна вечера 135 ЕУР за возрасни и 85 ЕУР за деца од 7 до 12.99 години , паркинг 8 ЕУР дневно, Baby cot 3 ЕУР дневно
7=6, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 22.12.2022 И ОД 26.02 ДО 16.04.2023
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Early Booking Discount

ORES BOUTIQUE HOTEL 5* BANSKO                                                      www.ores.bg
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН
1 01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
28.12.2022
29.12.2022
02.01.2023
03.01.2023
14.01.2023
15.01.2023
26.01.2023
27.01.2023
18.02.2023
19.02.2023
25.02.2023
26.02.2023
16.04.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 151 216 258 216 171 216 171 151
SINGLE ROOM 150 215 257 215 170 215 170 150
DBL 1+1 CHD (2-12,99) 151 216 258 216 171 216 171 151
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 151 216 258 216 171 216 171 151
DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-6,99) 175 239 281 239 195 239 195 175
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 152 217 259 217 172 217 172 152
DBL 2+1 CHD (2-6,99) 175 239 281 239 195 239 195 175
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2 AD 162 238 280 238 191 238 191 162
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED 211 310 364 310 249 310 249 211
APT2 1+1 CHD (2-12,99) 162 238 280 238 191 238 191 162
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99) 163 239 281 239 192 239 192 163
APT2 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 186 261 303 261 215 261 215 186
APT2 2+1 CHD (0-1,99) 163 239 281 239 192 239 192 163
APT2 2+1 CHD (2-12,99) 186 261 303 261 215 261 215 186
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99) 187 262 304 262 216 262 216 187
APT2 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 243 290 332 290 243 290 243 215
1 BEDROOM APARTMENT DELUX
APARTMENT 3 AD 243 327 380 327 260 327 260 243
APARTMENT 3 AD+EXTRA BED 276 379 431 371 295 371 295 276
APT3 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 244 328 381 328 261 328 261 244
APT3 3+1 CHD (2-12,99) 244 328 381 328 261 328 261 244
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 298 418 480 418 338 418 338 298
APT4 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 298 418 480 418 338 418 338 298
APT4 3+1 CHD (2-12,99) 298 418 480 418 338 418 338 298
APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-12,99) 299 419 481 419 339 419 339 299
APT4 3+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 321 441 503 441 361 441 361 321
APT4 4+1 CHD (0-1,99) 299 419 481 419 339 419 339 299
APT4 4+1 CHD (2-12,99) 321 441 503 441 361 441 361 321
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена 1 ноќ Под 10 дена 3 ноќи Под 14 дена 100% Под 10 дена 3 ноќи Под 5 дена 2 ноќи Под 10 дена 3 ноќи Под 5 дена 2 ноќи Под 3 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќ 100% 100% 100% 50% 100% 50% 2 ноќ
Минимум престој 2 3 3 3 3 3 3 2
Доплата за Новогодишна вечера 135 ЕУР за возрасни и 85 ЕУР за деца од 7 до 12.99 години , паркинг 8 ЕУР дневно, Baby cot 3 ЕУР дневно
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 30% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 20% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ
7=6, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 22.12.2022 И ОД 26.02 ДО 16.04.2023
ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
Зима