Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Saint George Palace 4* – Банско


Категории ,

Saint George Palace 4* – Банско

Регуларна понуда

SAINT GEORGE PALACE 4* BANSKO                                                              www.saintgeorgepalace.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ
1 16.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
28.12.2022
29.12.2022
01.01.2023
02.01.2023
07.01.2023
08.01.2023
10.02.2023
11.02.2023
17.02.2023
18.02.2023
24.02.2023
25.02.2023
31.03.2023
01.04.2023
09.04.2023
STUDIO
STUDIO [1ADL] 44 63 108 70 63 70 63 49 44
STUDIO [2ADL] 45 64 109 71 64 71 64 50 45
STD 1+1 CHD (4-11,99) 45 64 109 71 64 71 64 50 45
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT [1ADL] 56 76 135 85 76 85 76 64 56
APARTMENT [2ADL] 57 77 136 86 77 86 77 65 57
APP 1+1 CHD (4-11,99) 57 77 136 86 77 86 77 65 57
APP 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 58 78 137 87 78 87 78 66 58
APP 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 58 78 137 87 78 87 78 66 58
APP 2+1 CHD (0-3,99) 58 78 137 87 78 87 78 66 58
APP 2+1 CHD (4-11,99) 58 78 137 87 78 87 78 66 58
APP 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 59 79 138 88 79 88 79 67 59
APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 59 79 138 88 79 88 79 67 59
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT [2ADL] 73 99 177 128 99 128 99 80 73
APARTMENT [3ADL] 74 100 178 129 100 129 100 81 74
APARTMENT [4ADL] 75 101 179 130 101 130 101 82 75
APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 75 101 179 130 101 130 101 82 75
APP 3+1 CHD (4-11,99) 75 101 179 130 101 130 101 82 75
APP 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 76 102 180 131 102 131 102 83 76
APP 3+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 76 102 180 131 102 131 102 83 76
APP 4+1 CHD (0-3,99) 76 102 180 131 102 131 102 83 76
APP 4+1 CHD (4-11,99) 76 102 180 131 102 131 102 83 76
APP 4+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 77 103 181 132 103 132 103 84 77
APP 4+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 77 103 181 132 103 132 103 84 77
3 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT [4ADL] 104 157 226 170 157 170 157 115 104
APARTMENT [5ADL] 105 158 227 171 158 171 158 116 105
APARTMENT [6ADL] 106 159 228 172 159 172 159 117 106
APP 4+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 106 159 228 172 159 172 159 117 106
APP 5+1 CHD (4-11,99) 106 159 228 172 159 172 159 117 106
APP 5+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 107 160 229 173 160 173 160 118 107
APP 5+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 107 160 229 173 160 173 160 118 107
APP 6+1 CHD (0-3,99) 107 160 229 173 160 173 160 118 107
APP 6+1 CHD (4-11,99) 107 160 229 173 160 173 160 118 107
APP 6+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 108 161 230 174 161 174 161 119 108
APP 6+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 108 161 230 174 161 174 161 119 108
Ноќевање со појадок 7 7 7 7 7 7 7 7 7
Деца од 4-11.99 год. 3.50 3.50 3.50 3.50 3.50 3.50 3.50 3.50 3.50
Полупансион 18 18 18 18 18 18 18 18 18
Деца од 4-11.99 год. 9 9 9 9 9 9 9 9 9
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена 1 ноќ Под 7 дена 50% Под 20 дена 100% Под 14 дена 50% Под 7 дена 50% Под 14 дена 50% Под 7 дена 50% Под 7 дена 50% Под 3 дена 1 ноќ
No Show 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%
Минимум престој 1 1 3 1 1 1 1 1 1
Доплата за Новогодишна вечера 115 ЕУР за возрасни и 60 ЕУР за деца од 4 до 11.99 години
Цената вклучува: користење на финска сауна, парна бања , затворен базен, џакузи, фитнес, интернет, паркинг , трансфер до гондолата
Напомена: во некои од собите не е дозволено готвење и е предмет на дополнително задолжување
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
7=6, 11=9 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 16.12 ДО 28.12.2022 , ОД 08.01 ДО 10.02.2023 И ОД 18.02 ДО 09.04.2023

Early Booking Discount

SAINT GEORGE PALACE 4* BANSKO                                                              www.saintgeorgepalace.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ
1 16.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
28.12.2022
29.12.2022
01.01.2023
02.01.2023
07.01.2023
08.01.2023
10.02.2023
11.02.2023
17.02.2023
18.02.2023
24.02.2023
25.02.2023
31.03.2023
01.04.2023
09.04.2023
STUDIO
STUDIO [1ADL] 44 63 108 70 63 70 63 49 44
STUDIO [2ADL] 45 64 109 71 64 71 64 50 45
STD 1+1 CHD (4-11,99) 45 64 109 71 64 71 64 50 45
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT [1ADL] 56 76 135 85 76 85 76 64 56
APARTMENT [2ADL] 57 77 136 86 77 86 77 65 57
APP 1+1 CHD (4-11,99) 57 77 136 86 77 86 77 65 57
APP 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 58 78 137 87 78 87 78 66 58
APP 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 58 78 137 87 78 87 78 66 58
APP 2+1 CHD (0-3,99) 58 78 137 87 78 87 78 66 58
APP 2+1 CHD (4-11,99) 58 78 137 87 78 87 78 66 58
APP 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 59 79 138 88 79 88 79 67 59
APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 59 79 138 88 79 88 79 67 59
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT [2ADL] 73 99 177 128 99 128 99 80 73
APARTMENT [3ADL] 74 100 178 129 100 129 100 81 74
APARTMENT [4ADL] 75 101 179 130 101 130 101 82 75
APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 75 101 179 130 101 130 101 82 75
APP 3+1 CHD (4-11,99) 75 101 179 130 101 130 101 82 75
APP 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 76 102 180 131 102 131 102 83 76
APP 3+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 76 102 180 131 102 131 102 83 76
APP 4+1 CHD (0-3,99) 76 102 180 131 102 131 102 83 76
APP 4+1 CHD (4-11,99) 76 102 180 131 102 131 102 83 76
APP 4+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 77 103 181 132 103 132 103 84 77
APP 4+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 77 103 181 132 103 132 103 84 77
3 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT [4ADL] 104 157 226 170 157 170 157 115 104
APARTMENT [5ADL] 105 158 227 171 158 171 158 116 105
APARTMENT [6ADL] 106 159 228 172 159 172 159 117 106
APP 4+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 106 159 228 172 159 172 159 117 106
APP 5+1 CHD (4-11,99) 106 159 228 172 159 172 159 117 106
APP 5+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 107 160 229 173 160 173 160 118 107
APP 5+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 107 160 229 173 160 173 160 118 107
APP 6+1 CHD (0-3,99) 107 160 229 173 160 173 160 118 107
APP 6+1 CHD (4-11,99) 107 160 229 173 160 173 160 118 107
APP 6+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 108 161 230 174 161 174 161 119 108
APP 6+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 108 161 230 174 161 174 161 119 108
Ноќевање со појадок 7 7 7 7 7 7 7 7 7
Деца од 4-11.99 год. 3.50 3.50 3.50 3.50 3.50 3.50 3.50 3.50 3.50
Полупансион 18 18 18 18 18 18 18 18 18
Деца од 4-11.99 год. 9 9 9 9 9 9 9 9 9
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена 1 ноќ Под 7 дена 50% Под 20 дена 100% Под 14 дена 50% Под 7 дена 50% Под 14 дена 50% Под 7 дена 50% Под 7 дена 50% Под 3 дена 1 ноќ
No Show 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%
Минимум престој 1 1 3 1 1 1 1 1 1
Доплата за Новогодишна вечера 115 ЕУР за возрасни и 60 ЕУР за деца од 4 до 11.99 години
Цената вклучува: користење на финска сауна, парна бања , затворен базен, џакузи, фитнес, интернет, паркинг , трансфер до гондолата
Напомена: во некои од собите не е дозволено готвење и е предмет на дополнително задолжување
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 16.12 ДО 28.12.2022 И ОД 02.01 ДО 09.04.2023
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 16.12 ДО 28.12.2022 И ОД 02.01 ДО 09.04.2023
7=6, 11=9 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 16.12 ДО 28.12.2022 , ОД 08.01 ДО 10.02.2023 И ОД 18.02 ДО 09.04.2023
EBD I DAY DISCOUNT СЕ КОМБИНИРААТ ЗА ПЕРИОД ОД 18.02 ДО 09.04.2023
Зима