Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

St.Ivan Rilski 4* – Банско

Категории , ,

St.Ivan Rilski 4* – Банско

Регуларна понуда

SAINT IVAN RILSKI HOTEL & SPA 4* BANSKO              www.saintivanrilski.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

30.11.2023
22.12.2023

23.12.2023
28.12.2023

29.12.2023
31.12.2023

01.01.2024
10.01.2024

11.01.2024
25.01.2024

26.01.2024
04.03.2024

05.03.2024
07.04.2024

PROMO ROOM NO BALKONY

DOUBLE ROOM

143

208

301

183

168

183

168

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM

156

228

330

199

179

199

179

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

214

313

453

272

244

272

244

SINGLE ROOM

139

202

296

178

160

178

160

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

140

203

297

179

161

179

161

SGL 1+1 CHD (6-11,99)

140

203

297

179

161

179

161

DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

188

259

362

230

210

230

210

SGL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

141

204

298

180

162

180

162

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

157

229

331

200

180

200

180

DBL 2+1 CHD (6-11,99)

188

259

362

230

210

230

210

DELUXE ROOM  

DOUBLE ROOM

174

257

373

223

197

223

197

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

232

342

495

296

262

297

262

DBL 1+1 CHD (6-11,99)

174

257

373

223

197

223

197

DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

175

258

374

224

198

224

198

DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

205

288

404

255

228

255

228

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

175

258

374

224

198

224

198

DBL 2+1 CHD (6-11,99)

205

288

404

255

228

255

228

STUDIO

STUDIO 2 ADULTS

143

208

301

183

168

183

168

ST2AD 2+1 CHD (0-5,99)

144

209

302

184

169

184

169

ST2AD 2+1 CHD (6-11,99)

174

239

333

214

199

214

199

1 BEDROOM APARTMENT 

APARTMENT 2AD

156

228

300

199

179

199

179

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

214

313

453

272

244

272

244

APT2 1+1 CHD (6-11,99)

156

228

300

199

179

199

179

APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

157

229

301

200

180

200

180

APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

188

259

362

230

210

230

210

APT2 2+1 CHD (0-5,99)

157

229

301

200

180

200

180

APT2 2+1 CHD (6-11,99)

188

259

362

230

210

230

210

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

189

260

363

231

211

232

211

APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

219

290

393

261

241

261

241

Се Вклучено

15

15

15

15

15

15

15

Деца од 6-11.99 год.

7.50

7.50

7.50

7.50

7.50

7.50

7.50

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 21 ден 2 ноќи

Под 21 ден 100%

Под 21 ден 3 ноќи

Под 21 ден 2 ноќи

Под 21 ден 3 ноќи

Под 21 ден 2 ноќи

No Show

1 ноќ

2 ноќи

100%

3 ноќи

2 ноќи

3 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

2

3

3

3

2

3

2

Доплата за Новогодишна вечера 165 ЕУР за возрасни и 85 ЕУР за деца од 6 до 11.99 години

Цената вклучува: СПА центар, фотнес, детска анимација, интернет, трансфер до гондолата, ски гардероба

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

7=6, 14 =12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 30.11 ДО 22.12.2023 ОД 01.01 ДО 25.01.2024 И ОД 05.03 ДО 07.04.2024

Early Booking Discount

SAINT IVAN RILSKI HOTEL & SPA 4* BANSKO              www.saintivanrilski.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

30.11.2023
22.12.2023

23.12.2023
28.12.2023

29.12.2023
31.12.2023

01.01.2024
10.01.2024

11.01.2024
25.01.2024

26.01.2024
04.03.2024

05.03.2024
07.04.2024

PROMO ROOM NO BALKONY

DOUBLE ROOM

143

208

301

183

168

183

168

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM

156

228

330

199

179

199

179

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

214

313

453

272

244

272

244

SINGLE ROOM

139

202

296

178

160

178

160

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

140

203

297

179

161

179

161

SGL 1+1 CHD (6-11,99)

140

203

297

179

161

179

161

DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

188

259

362

230

210

230

210

SGL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

141

204

298

180

162

180

162

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

157

229

331

200

180

200

180

DBL 2+1 CHD (6-11,99)

188

259

362

230

210

230

210

DELUXE ROOM  

DOUBLE ROOM

174

257

373

223

197

223

197

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

232

342

495

296

262

297

262

DBL 1+1 CHD (6-11,99)

174

257

373

223

197

223

197

DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

175

258

374

224

198

224

198

DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

205

288

404

255

228

255

228

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

175

258

374

224

198

224

198

DBL 2+1 CHD (6-11,99)

205

288

404

255

228

255

228

STUDIO

STUDIO 2 ADULTS

143

208

301

183

168

183

168

ST2AD 2+1 CHD (0-5,99)

144

209

302

184

169

184

169

ST2AD 2+1 CHD (6-11,99)

174

239

333

214

199

214

199

1 BEDROOM APARTMENT 

APARTMENT 2AD

156

228

300

199

179

199

179

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

214

313

453

272

244

272

244

APT2 1+1 CHD (6-11,99)

156

228

300

199

179

199

179

APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

157

229

301

200

180

200

180

APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

188

259

362

230

210

230

210

APT2 2+1 CHD (0-5,99)

157

229

301

200

180

200

180

APT2 2+1 CHD (6-11,99)

188

259

362

230

210

230

210

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

189

260

363

231

211

232

211

APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

219

290

393

261

241

261

241

Се Вклучено

15

15

15

15

15

15

15

Деца од 6-11.99 год.

7.50

7.50

7.50

7.50

7.50

7.50

7.50

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 21 ден 2 ноќи

Под 21 ден 100%

Под 21 ден 3 ноќи

Под 21 ден 2 ноќи

Под 21 ден 3 ноќи

Под 21 ден 2 ноќи

No Show

1 ноќ

2 ноќи

100%

3 ноќи

2 ноќи

3 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

2

3

3

3

2

3

2

Доплата за Новогодишна вечера 165 ЕУР за возрасни и 85 ЕУР за деца од 6 до 11.99 години

Цената вклучува: СПА центар, фотнес, детска анимација, интернет, трансфер до гондолата, ски гардероба

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.09.2023 25% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2023 15% ПОПУСТ

7=6, 14 =12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 30.11 ДО 22.12.2023 ОД 01.01 ДО 25.01.2024 И ОД 05.03 ДО 07.04.2024

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

Зима