Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Bor 3* – Боровец


Категории ,

Bor 3* – Боровец

Регуларна понуда

BOR 3* BOROVETS                                                         www.hotelbor-borovets.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
1 01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
29.12.2022
30.12.2022
02.01.2023
03.01.2023
14.01.2023
15.01.2023
26.01.2023
27.01.2023
04.03.2023
05.03.2023
31.03.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 98 105 129 105 98 105 98
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 137 147 181 147 137 147 137
SINGLE ROOM 60 67 119 67 60 67 60
DBL 1+1 CHD (3-12,99) 81 87 107 87 81 87 81
SGL 1+1 CHD (0-2,99) 61 68 120 68 61 68 61
DBL 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 82 88 108 88 82 88 82
DBL 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 106 113 140 113 106 113 106
DBL 2+1 CHD (0-2,99) 99 106 130 106 99 106 99
DBL 2+1 CHD (3-12,99) 123 131 162 131 123 131 123
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 107 116 138 116 107 116 107
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 160 173 207 173 160 173 160
APT2 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 161 174 208 174 161 174 161
APT2 3+1 CHD (0-2,99) 161 174 208 174 161 174 161
APT2 3+1 CHD (3-12,99) 187 203 242 203 187 203 187
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 5 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 21 ден 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 1 1 3 1 1 1 1
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
Доплата за Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 3до 12.99 години
Цената вклучува: трансфер до ски лифтовите

Early Booking Discount

BOR 3* BOROVETS                                                         www.hotelbor-borovets.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
1 01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
29.12.2022
30.12.2022
02.01.2023
03.01.2023
14.01.2023
15.01.2023
26.01.2023
27.01.2023
04.03.2023
05.03.2023
31.03.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 98 105 129 105 98 105 98
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 137 147 181 147 137 147 137
SINGLE ROOM 60 67 119 67 60 67 60
DBL 1+1 CHD (3-12,99) 81 87 107 87 81 87 81
SGL 1+1 CHD (0-2,99) 61 68 120 68 61 68 61
DBL 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 82 88 108 88 82 88 82
DBL 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 106 113 140 113 106 113 106
DBL 2+1 CHD (0-2,99) 99 106 130 106 99 106 99
DBL 2+1 CHD (3-12,99) 123 131 162 131 123 131 123
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 107 116 138 116 107 116 107
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 160 173 207 173 160 173 160
APT2 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 161 174 208 174 161 174 161
APT2 3+1 CHD (0-2,99) 161 174 208 174 161 174 161
APT2 3+1 CHD (3-12,99) 187 203 242 203 187 203 187
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 5 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 21 ден 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 1 1 3 1 1 1 1
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
Доплата за Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 3до 12.99 години
Цената вклучува: трансфер до ски лифтовите
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.09.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 29.12.2022 И ОД 03.01 ДО 31.03.2023
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.10.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 29.12.2022 И ОД 03.01 ДО 31.03.2023
Зима