Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Borovets Hills 5* – Боровец


Категории ,

Borovets Hills 5* – Боровец

Регуларна понуда

BOROVETS HILLS 5* www.borovetshills.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
4 03.01-15.01.2023

06.02-19.02.2023

30.12-02.01.2023 16.01-05.02.2023

20.02-05.03.2023

10.12-29.12.2022

06.03-30.04.2023

Double Standard 2 pax

(max 3 pax)

200 289 175 131
Трето лице на дополнително легло 70 101 61 46
1 дете од 4 -11.99 год. на дополнително легло 40 58 35 27
Studio 2 pax

(max 4 pax)

231 318 200 146
Трето лице на дополнително легло 82 111 70 51
1 и 2 дете од 4 -11.99 год. 47 64 40 29
Apartment 2 pax

( max 4 pax )

255 338 221 166
Трето лице на дополнително легло 89 118 78 58
1 и 2 дете од 4 -11.99 год. на дополнително легло 51 68 45 33
Apartment lux 4 pax

( max 6 pax)

357 520 315 236
Возрасен на дополнително легло 63 91 55 42
1 и 2 дете од 4 -11.99 год. 36 52 32 24
Single Room 120 265 106 78
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Oтказ Под 5 дена 1 ноќ Под 10 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ Под 2 дена 1 ноќ
No Show 1 ноќ 1 ноќ 1 ноќ 1 ноќ
Доплата за Новогодишна вечера 95 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 4до 11.99 години
Цената вклучува: користење на затворен базен, џакузи, сауна, парна бања, фитнес , ски бус , паркинг, интернет
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Early Booking Discount

BOROVETS HILLS 5* www.borovetshills.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
4 03.01-15.01.2023

06.02-19.02.2023

30.12-02.01.2023 16.01-05.02.2023

20.02-05.03.2023

10.12-29.12.2022

06.03-30.04.2023

Double Standard 2 pax

(max 3 pax)

200 289 175 131
Трето лице на дополнително легло 70 101 61 46
1 дете од 4 -11.99 год. на дополнително легло 40 58 35 27
Studio 2 pax

(max 4 pax)

231 318 200 146
Трето лице на дополнително легло 82 111 70 51
1 и 2 дете од 4 -11.99 год. 47 64 40 29
Apartment 2 pax

( max 4 pax )

255 338 221 166
Трето лице на дополнително легло 89 118 78 58
1 и 2 дете од 4 -11.99 год. на дополнително легло 51 68 45 33
Apartment lux 4 pax

( max 6 pax)

357 520 315 236
Возрасен на дополнително легло 63 91 55 42
1 и 2 дете од 4 -11.99 год. 36 52 32 24
Single Room 120 265 106 78
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Oтказ Под 5 дена 1 ноќ Под 10 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ Под 2 дена 1 ноќ
No Show 1 ноќ 1 ноќ 1 ноќ 1 ноќ
Доплата за Новогодишна вечера 95 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 4до 11.99 години
Цената вклучува: користење на затворен базен, џакузи, сауна, парна бања, фитнес , ски бус , паркинг, интернет
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 5% ПОПУСТ
7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 16.01 DO 05.02.2023 И ОД 06.03 ДО 30.04.2023
Зима