Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Festa Winter Palace 5* – Боровец


Категории ,

Festa Winter Palace 5* – Боровец

Регуларна понуда

FESTA WINTER PALACE 5* BOROVETS                 www.festahotels.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
29.12.2022
30.12.2022
02.01.2023
03.01.2023
05.03.2023
06.03.2023
09.04.2023
DOUBLE DELUXE
DOUBLE ROOM 125 156 247 202 147
SINGLE ROOM 94 155 246 181 110
DBL 1+1 CHD (4-13,99) 94 117 186 152 111
SGL 1+1 CHD (0-3,99) 95 156 247 182 111
DBL 1+2 CHD (0-3,99) (4-13,99) 95 118 187 153 112
DBL 1+2 CHD (4-13,99) (4-13,99) 126 157 248 203 148
DBL 2+1 CHD (0-3,99) 126 157 248 203 148
DBL 2+1 CHD (4-13,99) 144 180 285 233 170
JUNIOR SUITE
SUITE 2 ADULTS 147 178 269 225 169
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED 202 245 370 309 233
SUI2A 1+1 CHD (4-13,99) 147 178 269 225 169
SUI2A 1+2 CHD (0-3,99) (4-13,99) 148 179 270 226 170
SUI2A 1+2 CHD (4-13,99) (4-13,99) 148 179 270 226 170
SUI2A 2+1 CHD (0-3,99) 148 179 270 226 170
SUI2A 2+1 CHD (4-13,99) 170 205 310 259 195
SUI2A 2+2 CHD (0-3,99) (4-13,99) 171 206 311 260 196
SUI2A 3+1 CHD (0-3,99) 203 246 371 310 234
SUITE
SUITE 2 ADULTS 169 200 291 247 191
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED 233 275 400 339 263
SUI2A 1+1 CHD (4-13,99) 169 200 291 247 191
SUI2A 1+2 CHD (0-3,99) (4-13,99) 170 201 292 248 192
SUI2A 1+2 CHD (4-13,99) (4-13,99) 170 201 292 248 192
SUI2A 2+1 CHD (0-3,99) 170 201 292 248 192
SUI2A 2+1 CHD (4-13,99) 195 231 336 284 221
SUI2A 2+2 CHD (0-3,99) (4-13,99) 196 232 337 285 222
SUI2A 3+1 CHD (0-3,99) 234 276 401 340 264
Полупансион 22 22 22 22 22
Деца од 4-13.99 год. 11 11 11 11 11
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ Под 21 ден 100% Под 7 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ
No Show 2 ночи 2 ноќи 100% 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 3 3 3 3 3
Доплата за Новогодишна вечера 125 ЕУР за возрасни и 66 ЕУР за деца од 4 до 13.99 год.
Цената вклучува : користење на затворен базен, фитнес, сауна, парна бања, соба за релаксација ,

контрас тушеви, интернет

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Early Booking Discount

FESTA WINTER PALACE 5* BOROVETS                 www.festahotels.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
29.12.2022
30.12.2022
02.01.2023
03.01.2023
05.03.2023
06.03.2023
09.04.2023
DOUBLE DELUXE
DOUBLE ROOM 125 156 247 202 147
SINGLE ROOM 94 155 246 181 110
DBL 1+1 CHD (4-13,99) 94 117 186 152 111
SGL 1+1 CHD (0-3,99) 95 156 247 182 111
DBL 1+2 CHD (0-3,99) (4-13,99) 95 118 187 153 112
DBL 1+2 CHD (4-13,99) (4-13,99) 126 157 248 203 148
DBL 2+1 CHD (0-3,99) 126 157 248 203 148
DBL 2+1 CHD (4-13,99) 144 180 285 233 170
JUNIOR SUITE
SUITE 2 ADULTS 147 178 269 225 169
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED 202 245 370 309 233
SUI2A 1+1 CHD (4-13,99) 147 178 269 225 169
SUI2A 1+2 CHD (0-3,99) (4-13,99) 148 179 270 226 170
SUI2A 1+2 CHD (4-13,99) (4-13,99) 148 179 270 226 170
SUI2A 2+1 CHD (0-3,99) 148 179 270 226 170
SUI2A 2+1 CHD (4-13,99) 170 205 310 259 195
SUI2A 2+2 CHD (0-3,99) (4-13,99) 171 206 311 260 196
SUI2A 3+1 CHD (0-3,99) 203 246 371 310 234
SUITE
SUITE 2 ADULTS 169 200 291 247 191
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED 233 275 400 339 263
SUI2A 1+1 CHD (4-13,99) 169 200 291 247 191
SUI2A 1+2 CHD (0-3,99) (4-13,99) 170 201 292 248 192
SUI2A 1+2 CHD (4-13,99) (4-13,99) 170 201 292 248 192
SUI2A 2+1 CHD (0-3,99) 170 201 292 248 192
SUI2A 2+1 CHD (4-13,99) 195 231 336 284 221
SUI2A 2+2 CHD (0-3,99) (4-13,99) 196 232 337 285 222
SUI2A 3+1 CHD (0-3,99) 234 276 401 340 264
Полупансион 22 22 22 22 22
Деца од 4-13.99 год. 11 11 11 11 11
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ Под 21 ден 100% Под 7 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ
No Show 2 ночи 2 ноќи 100% 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 3 3 3 3 3
Доплата за Новогодишна вечера 125 ЕУР за возрасни и 66 ЕУР за деца од 4 до 13.99 год.
Цената вклучува : користење на затворен базен, фитнес, сауна, парна бања, соба за релаксација ,

контрас тушеви, интернет

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ
Зима