Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Flora Complex 4* – Боровец


Категории ,

Flora Complex 4* – Боровец

Регуларна понуда

FLORA COMPLEX 4* BOROVETS                                 www.florahotel.bg
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
  01.12.2022
17.12.2022
18.12.2022
23.12.2022
24.12.2022
03.01.2023
04.01.2023
15.03.2023
16.03.2023
31.03.2023
01.04.2023
30.04.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 94 105 156 127 105 94
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 126 141 210 171 141 126
SINGLE ROOM 78 87 148 102 87 78
DBL 1+1 CHD (2-11,99) 94 105 156 127 105 94
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 79 88 149 103 88 79
DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 95 106 157 128 106 95
DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 95 106 157 128 106 95
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 95 106 157 128 106 95
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 95 106 157 128 106 95
STUDIO
STUDIO 2 ADULTS 100 112 162 133 112 100
STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED 118,8 133,65 194,4 159,3 133,65 118,8
ST2AD 1+1 CHD (2-11,99) 100 112 162 133 112 100
ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 101 113 163 134 113 101
ST2AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 101 113 163 134 113 101
ST2AD 2+1 CHD (0-1,99) 101 113 163 134 113 101
ST2AD 2+1 CHD (2-11,99) 101 113 163 134 113 101
APARTMENT
APARTMENT 2AD 114 129 185 150 129 114
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 153 174 249 203 174 153
APARTMENT 2AD+EXTRA BED

[2. ADL]

193 220 314 226 220 193
APT2 1+1 CHD (2-11,99) 114 129 185 150 129 114
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 115 130 186 151 130 115
APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 115 130 186 151 130 115
APT2 2+1 CHD (0-1,99) 115 130 186 151 130 115
APT2 2+1 CHD (2-11,99) 115 130 186 151 130 115
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 116 131 187 152 131 116
APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 138 157 223 182 157 138
APT2 3+1 CHD (0-1,99) 154 175 250 204 175 154
APT2 3+1 CHD (2-11,99) 155 176 250 204 176 155
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 5 дена 1 ноќевање Под 5 дена 1ноќевање Под 28 дена 1 ноќевање Под 7 дена 1ноќевање Под 5 дена 1ноќевање Под 5 дена 1ноќевање
No Show 2 ноќевањa 2 ноќевањa 2 ноќевањa 2 ноќевањa 2 ноќевањa 2 ноќевањa
Попусти и доплати:Доплата за новогодишна вечера 95 Еур за возрасни и 50 Еур за деца
Цената вклучува:користење на затворен базен и фитнес
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.06 ДО 23.12.2022 И ОД 16.03 ДО 30.04.2022

Early Booking Discount

FLORA COMPLEX 4* BOROVETS                                 www.florahotel.bg
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
  01.12.2022
17.12.2022
18.12.2022
23.12.2022
24.12.2022
03.01.2023
04.01.2023
15.03.2023
16.03.2023
31.03.2023
01.04.2023
30.04.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 94 105 156 127 105 94
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 126 141 210 171 141 126
SINGLE ROOM 78 87 148 102 87 78
DBL 1+1 CHD (2-11,99) 94 105 156 127 105 94
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 79 88 149 103 88 79
DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 95 106 157 128 106 95
DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 95 106 157 128 106 95
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 95 106 157 128 106 95
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 95 106 157 128 106 95
STUDIO
STUDIO 2 ADULTS 100 112 162 133 112 100
STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED 118,8 133,65 194,4 159,3 133,65 118,8
ST2AD 1+1 CHD (2-11,99) 100 112 162 133 112 100
ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 101 113 163 134 113 101
ST2AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 101 113 163 134 113 101
ST2AD 2+1 CHD (0-1,99) 101 113 163 134 113 101
ST2AD 2+1 CHD (2-11,99) 101 113 163 134 113 101
APARTMENT
APARTMENT 2AD 114 129 185 150 129 114
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 153 174 249 203 174 153
APARTMENT 2AD+EXTRA BED

[2. ADL]

193 220 314 226 220 193
APT2 1+1 CHD (2-11,99) 114 129 185 150 129 114
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 115 130 186 151 130 115
APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 115 130 186 151 130 115
APT2 2+1 CHD (0-1,99) 115 130 186 151 130 115
APT2 2+1 CHD (2-11,99) 115 130 186 151 130 115
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 116 131 187 152 131 116
APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 138 157 223 182 157 138
APT2 3+1 CHD (0-1,99) 154 175 250 204 175 154
APT2 3+1 CHD (2-11,99) 155 176 250 204 176 155
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 5 дена 1 ноќевање Под 5 дена 1ноќевање Под 28 дена 1 ноќевање Под 7 дена 1ноќевање Под 5 дена 1ноќевање Под 5 дена 1ноќевање
No Show 2 ноќевањa 2 ноќевањa 2 ноќевањa 2 ноќевањa 2 ноќевањa 2 ноќевањa
Попусти и доплати:Доплата за новогодишна вечера 95 Еур за возрасни и 50 Еур за деца
Цената вклучува:користење на затворен базен и фитнес
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 10% ПОПУСТ
Зима