Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Lion 4* – Боровец


Категории ,

Lion 4* – Боровец

Регуларна понуда

LION BOROVETS 4* BOROVETS                                                     www.hotelslion.bg
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
1 01.12.2022
16.12.2022
17.12.2022
26.12.2022
27.12.2022
06.01.2023
07.01.2023
10.02.2023
11.02.2023
17.02.2023
18.02.2023
03.03.2023
04.03.2023
31.03.2023
DOUBLE STANDARD
DOUBLE ROOM 85 94 156 94 98 94 85
SINGLE ROOM 62 68 146 68 74 68 62
DBL 1+1 CHD (4-11,99) 74 82 136 82 86 82 74
SGL 1+1 CHD (0-3,99) 64 69 147 69 75 69 64
TWIN LARGE
DOUBLE ROOM 94 102 162 102 107 102 91
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 129 140 223 140 147 140 129
DBL 1+1 CHD (4-11,99) 82 90 142 90 92 90 82
DBL 1+2 CHD (4-11,99) (0-3,99) 83 91 143 91 95 91 83
DBL 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 100 109 173 109 114 109 100
FAMILY ROOM
FAMILLY ROOM 2 ADL 109 122 191 122 131 122 109
FAMILLY ROOM 2 ADL+EXTRA BED 145 160 252 160 171 160 145
FAM2 2+1 CHD (0-3,99) 110 123 192 123 132 123 110
FAM2 2+1 CHD (4-11,99) 127 142 222 138 148 138 127
FAM2 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 128 143 223 139 149 139 128
FAM2 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 146 161 253 161 172 161 146
FAM2 3+1 CHD (0-3,99) 146 161 253 161 172 161 146
FAM2 3+1 CHD (4-11,99) 163 179 283 179 192 179 163
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT [2ADL]` 180 202 297 202 213 202 180
APARTMENT [3ADL] 181 203 298 203 214 203 181
APARTMENT [4ADL] 182 204 299 204 215 204 182
APP 2+1 CHD (0-3,99) 181 203 298 203 214 203 181
APP 2+1 CHD (4-11,99) 181 203 298 203 214 203 181
APP 2+2 CHD (0-3,99) (0-3,99) 182 204 299 204 215 204 182
APP 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 182 204 299 204 215 204 182
APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 182 204 299 204 215 204 182
APP 3+1 CHD (0-3,99) 182 204 299 204 215 204 182
APP 3+1 CHD (4-11,99) 182 204 299 204 215 204 182
APP 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 183 205 300 205 216 205 183
APP 4+1 CHD (0-3,99) 183 205 300 205 216 205 183
APP 4+1 CHD (4-11,99) 183 205 300 205 216 205 183
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вјклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Откажување резервација Под 3 дена 2 ноќи Под 3 дена 2 ноќи Под 28 дена 100% Под 3 дена 2 ноќи Под 7 дена 2 ноќи Под 3 дена 2 ноќи Под 3 дена 2 ноќи
No Show 2 ноќи 2 ноќи 100% 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 5 5 5 5 5 5 5
Цената вклучува: користење на затворен базен, финес, сауна, ски гардероба и трансфер до гондолата
Доплата за Новогодишна вечера 95 Еур за возрасни и 50 Еур за деца од 4 до 11.99 год. Паркинг со доплата на лице место.
7=6, 10=9 , 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊЕ ПОСЛЕ 04.03.2023
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Early Booking Discount

LION BOROVETS 4* BOROVETS                                                     www.hotelslion.bg
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
1 01.12.2022
16.12.2022
17.12.2022
26.12.2022
27.12.2022
06.01.2023
07.01.2023
10.02.2023
11.02.2023
17.02.2023
18.02.2023
03.03.2023
04.03.2023
31.03.2023
DOUBLE STANDARD
DOUBLE ROOM 85 94 156 94 98 94 85
SINGLE ROOM 62 68 146 68 74 68 62
DBL 1+1 CHD (4-11,99) 74 82 136 82 86 82 74
SGL 1+1 CHD (0-3,99) 64 69 147 69 75 69 64
TWIN LARGE
DOUBLE ROOM 94 102 162 102 107 102 91
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 129 140 223 140 147 140 129
DBL 1+1 CHD (4-11,99) 82 90 142 90 92 90 82
DBL 1+2 CHD (4-11,99) (0-3,99) 83 91 143 91 95 91 83
DBL 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 100 109 173 109 114 109 100
FAMILY ROOM
FAMILLY ROOM 2 ADL 109 122 191 122 131 122 109
FAMILLY ROOM 2 ADL+EXTRA BED 145 160 252 160 171 160 145
FAM2 2+1 CHD (0-3,99) 110 123 192 123 132 123 110
FAM2 2+1 CHD (4-11,99) 127 142 222 138 148 138 127
FAM2 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 128 143 223 139 149 139 128
FAM2 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 146 161 253 161 172 161 146
FAM2 3+1 CHD (0-3,99) 146 161 253 161 172 161 146
FAM2 3+1 CHD (4-11,99) 163 179 283 179 192 179 163
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT [2ADL]` 180 202 297 202 213 202 180
APARTMENT [3ADL] 181 203 298 203 214 203 181
APARTMENT [4ADL] 182 204 299 204 215 204 182
APP 2+1 CHD (0-3,99) 181 203 298 203 214 203 181
APP 2+1 CHD (4-11,99) 181 203 298 203 214 203 181
APP 2+2 CHD (0-3,99) (0-3,99) 182 204 299 204 215 204 182
APP 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 182 204 299 204 215 204 182
APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 182 204 299 204 215 204 182
APP 3+1 CHD (0-3,99) 182 204 299 204 215 204 182
APP 3+1 CHD (4-11,99) 182 204 299 204 215 204 182
APP 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 183 205 300 205 216 205 183
APP 4+1 CHD (0-3,99) 183 205 300 205 216 205 183
APP 4+1 CHD (4-11,99) 183 205 300 205 216 205 183
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вјклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Откажување резервација Под 3 дена 2 ноќи Под 3 дена 2 ноќи Под 28 дена 100% Под 3 дена 2 ноќи Под 7 дена 2 ноќи Под 3 дена 2 ноќи Под 3 дена 2 ноќи
No Show 2 ноќи 2 ноќи 100% 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 5 5 5 5 5 5 5
Цената вклучува: користење на затворен базен, финес, сауна, ски гардероба и трансфер до гондолата
Доплата за Новогодишна вечера 95 Еур за возрасни и 50 Еур за деца од 4 до 11.99 год. Паркинг со доплата на лице место.
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 20% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 10% ПОПУСТ
7=6, 10=9 , 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊЕ ПОСЛЕ 04.03.2023
ПОПУСТИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРААТ
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
Зима