Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Yagoda Villas 3* – Боровец


Категории ,

Yagoda Villas 3* – Боровец

Регуларна понуда

YAGODA VILLAS 3* BOROVETS                     www.borovetz-resort.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ
1 01.12.2022
23.12.2022
24.12.2022
05.01.2023
06.01.2023
15.03.2023
16.03.2023
15.04.2023
VILLA YAGODA
VILLA 4 ADULTS [2ADL] 90 157 101 90
VILLA 4 ADULTS [3ADL] 91 158 102 91
VILLA 4 ADULTS [4ADL] 92 159 103 92
VILA4 1+1 CHD (0-3,99) 90 157 101 90
VILA4 1+1 CHD (4-12,99) 90 157 101 90
VILA4 1+2 CHD (0-3,99) (4-12,99) 91 158 102 91
VILA4 1+2 CHD (4-12,99) (4-12,99) 91 158 102 91
VILA4 1+3 CHD (4-12,99) (4-12,99) (4-12,99) 92 159 103 92
VILA4 2+1 CHD (0-3,99) 91 158 102 91
VILA4 2+1 CHD (4-12,99) 91 158 102 91
VILA4 2+2 CHD (0-3,99) (4-12,99) 92 159 103 92
VILA4 2+2 CHD (4-12,99) (4-12,99) 92 159 103 92
VILA4 3+1 CHD (0-3,99) 92 159 103 92
VILA4 3+1 CHD (4-12,99) 92 159 103 92
VILLA YAGODA DELUXE
VILLA 3 ADULTS [2ADL] 101 168 112 101
VILLA 3 ADULTS [3ADL] 102 169 113 102
VILA3 1+1 CHD (0-3,99) 101 168 112 101
VILA3 1+1 CHD (4-12,99) 101 168 112 101
VILA3 1+2 CHD (0-3,99) (4-12,99) 102 169 113 102
VILA3 1+2 CHD (4-12,99) (4-12,99) 102 169 113 102
VILA3 1+3 CHD (0-3,99) (4-12,99) (4-12,99) 103 170 114 103
VILA3 2+1 CHD (0-3,99) 102 169 113 102
VILA3 2+1 CHD (4-12,99) 102 169 113 102
VILLA YAGODA WITH SAUNA
VILLA 4 ADULTS [2ADL] 118 190 124 118
VILLA 4 ADULTS [3ADL] 119 191 125 119
VILLA 4 ADULTS [4ADL] 120 192 126 120
VILA4 1+1 CHD (0-3,99) 118 190 124 118
VILA4 1+1 CHD (4-12,99) 118 190 124 118
VILA4 1+2 CHD (0-3,99) (4-12,99) 119 191 125 119
VILA4 1+2 CHD (4-12,99) (4-12,99) 119 191 125 119
VILA4 1+3 CHD (4-12,99) (4-12,99) (4-12,99) 120 192 126 120
VILA4 2+1 CHD (0-3,99) 119 191 125 119
VILA4 2+1 CHD (4-12,99) 119 191 125 119
VILA4 2+2 CHD (0-3,99) (4-12,99) 120 192 126 120
VILA4 2+2 CHD (4-12,99) (4-12,99) 120 192 126 120
VILA4 3+1 CHD (0-3,99) 120 192 126 120
VILA4 3+1 CHD (4-12,99) 120 192 126 120
Ноќевање со појадок 8 8 8 8
Деца од 4-12.99 год. 4 4 4 4
Полупансион 22 22 22 22
Деца од 4-12.99 год. 11 11 11 11
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 5 дена 2 ноќи Под 20 дена 2 ноќи Под 10 дена 2 ноќи Под 5 дена 2 ноќи
No Show 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 1 3 1 1
Доплата за Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 4 до 12.99 год.
Цената вклучува: паркинг, интернет, сауна
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
7=6, 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2022 И ОД 16.03 ДО 15.04.2023

Early Booking Discount

YAGODA VILLAS 3* BOROVETS                     www.borovetz-resort.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ
1 01.12.2022
23.12.2022
24.12.2022
05.01.2023
06.01.2023
15.03.2023
16.03.2023
15.04.2023
VILLA YAGODA
VILLA 4 ADULTS [2ADL] 90 157 101 90
VILLA 4 ADULTS [3ADL] 91 158 102 91
VILLA 4 ADULTS [4ADL] 92 159 103 92
VILA4 1+1 CHD (0-3,99) 90 157 101 90
VILA4 1+1 CHD (4-12,99) 90 157 101 90
VILA4 1+2 CHD (0-3,99) (4-12,99) 91 158 102 91
VILA4 1+2 CHD (4-12,99) (4-12,99) 91 158 102 91
VILA4 1+3 CHD (4-12,99) (4-12,99) (4-12,99) 92 159 103 92
VILA4 2+1 CHD (0-3,99) 91 158 102 91
VILA4 2+1 CHD (4-12,99) 91 158 102 91
VILA4 2+2 CHD (0-3,99) (4-12,99) 92 159 103 92
VILA4 2+2 CHD (4-12,99) (4-12,99) 92 159 103 92
VILA4 3+1 CHD (0-3,99) 92 159 103 92
VILA4 3+1 CHD (4-12,99) 92 159 103 92
VILLA YAGODA DELUXE
VILLA 3 ADULTS [2ADL] 101 168 112 101
VILLA 3 ADULTS [3ADL] 102 169 113 102
VILA3 1+1 CHD (0-3,99) 101 168 112 101
VILA3 1+1 CHD (4-12,99) 101 168 112 101
VILA3 1+2 CHD (0-3,99) (4-12,99) 102 169 113 102
VILA3 1+2 CHD (4-12,99) (4-12,99) 102 169 113 102
VILA3 1+3 CHD (0-3,99) (4-12,99) (4-12,99) 103 170 114 103
VILA3 2+1 CHD (0-3,99) 102 169 113 102
VILA3 2+1 CHD (4-12,99) 102 169 113 102
VILLA YAGODA WITH SAUNA
VILLA 4 ADULTS [2ADL] 118 190 124 118
VILLA 4 ADULTS [3ADL] 119 191 125 119
VILLA 4 ADULTS [4ADL] 120 192 126 120
VILA4 1+1 CHD (0-3,99) 118 190 124 118
VILA4 1+1 CHD (4-12,99) 118 190 124 118
VILA4 1+2 CHD (0-3,99) (4-12,99) 119 191 125 119
VILA4 1+2 CHD (4-12,99) (4-12,99) 119 191 125 119
VILA4 1+3 CHD (4-12,99) (4-12,99) (4-12,99) 120 192 126 120
VILA4 2+1 CHD (0-3,99) 119 191 125 119
VILA4 2+1 CHD (4-12,99) 119 191 125 119
VILA4 2+2 CHD (0-3,99) (4-12,99) 120 192 126 120
VILA4 2+2 CHD (4-12,99) (4-12,99) 120 192 126 120
VILA4 3+1 CHD (0-3,99) 120 192 126 120
VILA4 3+1 CHD (4-12,99) 120 192 126 120
Ноќевање со појадок 8 8 8 8
Деца од 4-12.99 год. 4 4 4 4
Полупансион 22 22 22 22
Деца од 4-12.99 год. 11 11 11 11
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 5 дена 2 ноќи Под 20 дена 2 ноќи Под 10 дена 2 ноќи Под 5 дена 2 ноќи
No Show 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 1 3 1 1
Доплата за Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 4 до 12.99 год.
Цената вклучува: паркинг, интернет, сауна
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 15% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ
7=6, 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2022 И ОД 16.03 ДО 15.04.2023
ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ
Зима