Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Yastrebets 4* – Боровец


Категории ,

Yastrebets 4* – Боровец

Регуларна понуда

YASTREBETS 4* BOROVETS                                                                       www.hotelyastrebets.bg
Period Valid ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
SGL ROOM

 

 

DBL ROOM

Junior Suite

(2pax)

Large Suite

(2pax)

Finish Chalet

(2pax)

forest view slope view forest view slope view
High season

27.01.-04.03.2023

( мин. 3 ноќевања)

All days 204 214 224 234 313 353 323
Medium season 

03.01-26.01.2023

Thu -Sun 158 168 178 188 278 313 288
Fri – Sat 204 214 224 234 313 353 323
Low season

05.03.-01.04.2023

Thu -Sun 146 156 166 176 252 293 252
Fri – Sat 176 186 196 206 288 330 288
Christmas period

23.12-25.12.2022

( мин. 4 ноќевања)

All days 232 242 232 242 Sold out Sold out Sold Out
New Year period

26.12-02.01.2023

( мин. 7 ноќевања)

All days 292 303 292 303 Sold out Sold out Sold Out
Дете од 4 до 11.99 год. на дополнително легло 26 ЕУР
Возрасен на дополнително легло 47 ЕУР
Maximum occupancy Single Room ( 1 adl+1chd 0-3.99 yrs )

Double Room ( 3 adl)

Junior Suite ( 3adl or 2 adl+2chd 4-11.99 yrs)

Large Suite ( 3adl +1chd 4-11.99 yrs)

Finish Chaley ( 4 adl +1 chd 4-11.99 yrs)

Доплата за вечера за лице на ден 30 ЕУР
Деца од 4 11.99 години 15 ЕУР
Такса Вклучена
Задолжитена доплата за Божиќна Вечера 66 ЕУР за возрасни . Деца од 4 до 11.99 год. 33 ЕУР
Задолжителна доплата за Новогодишна Вечера 190 ЕУР за возрасни . Деца до 4 до 11.99 год. 95 ЕУР
Цената вклучува: користење на затворен базен, фитнес, хербална бања, парна бања, финска сауна, лакониум,

ледена фонтана, интернет, паркинг

Откажување на резервација:

Low season and Medium season: под 14 дена 100%

High season : под 30 дена 100%

Christmas period : под 45 дена 100%

New Year period : под 60 дена 100%

No Show 100%

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
NON REF : ЗА РЕЗЕРВАЦИИ БЕЗ ПРАВО НА ОТКАЗ 10 % ПОПУСТ
DAY DISCOUNT : 7=6 , 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 03.01 ДО 26.01.2023 И ОД 05.03 ДО 01.04.2023

( МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРА СО NON REF )

Early Booking Discount

YASTREBETS 4* BOROVETS                                                                       www.hotelyastrebets.bg
Period Valid ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
SGL ROOM

 

 

DBL ROOM

Junior Suite

(2 pax)

Large Suite

(2pax)

Finish Chalet

(2 pax)

forest view slope view forest view slope view
High season

27.01.-04.03.2023

( мин. 3 ноќевања)

All days 204 214 224 234 313 353 323
Medium season 

03.01-26.01.2023

Thu -Sun 158 168 178 188 278 313 288
Fri – Sat 204 214 224 234 313 353 323
Low season

05.03.-01.04.2023

Thu -Sun 146 156 166 176 252 293 252
Fri – Sat 176 186 196 206 288 330 288
Christmas period

23.12-25.12.2022

( мин. 4 ноќевања)

All days 232 242 232 242 Sold out Sold out Sold Out
New Year period

26.12-02.01.2023

( мин. 7 ноќевања)

All days 292 303 292 303 Sold out Sold out Sold Out
Дете од 4 до 11.99 год. на дополнително легло 26 ЕУР
Возрасен на дополнително легло 47 ЕУР
Maximum occupancy Single Room ( 1 adl+1chd 0-3.99 yrs )

Double Room ( 3 adl)

Junior Suite ( 3adl or 2 adl+2chd 4-11.99 yrs)

Large Suite ( 3adl +1chd 4-11.99 yrs)

Finish Chaley ( 4 adl +1 chd 4-11.99 yrs)

Доплата за вечера за лице на ден 30 ЕУР
Деца од 4 11.99 години 15 ЕУР
Такса Вклучена
Задолжитена доплата за Божиќна Вечера 66 ЕУР за возрасни . Деца од 4 до 11.99 год. 33 ЕУР
Задолжителна доплата за Новогодишна Вечера 190 ЕУР за возрасни . Деца до 4 до 11.99 год. 95 ЕУР
Цената вклучува: користење на затворен базен, фитнес, хербална бања, парна бања, финска сауна, лакониум,

ледена фонтана, интернет, паркинг

Откажување на резервација:

Low season and Medium season: под 14 дена 100%

High season : под 30 дена 100%

Christmas period : под 45 дена 100%

New Year period : под 60 дена 100%

No Show 100%

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЕBD1 : ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 03.01 ДО 01.04.2023
EBD 2 : ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 03.01 ДО 01.04.2023
NON REF : ЗА РЕЗЕРВАЦИИ БЕЗ ПРАВО НА ОТКАЗ 10 % ПОПУСТ
DAY DISCOUNT : 7=6 , 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 03.01 ДО 26.01.2023 И ОД 05.03 ДО 01.04.2023

 

МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРААТ МАКСИМУМ ДВА ПОПУСТА

( EBD СО DAY DISCOUNT ИЛИ DAY DISCOUNT СО NON REF)

РЕЗЕРВАЦИИТЕ СО EBD 1 И EBD 2 СЕ БЕЗ ПРАВО НА ОТКАЖУВАЊЕ
Зима