Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Finlandia 4* – Пампорово


Категории ,

Finlandia 4* – Пампорово

Регуларна понуда

FINLANDIA 4* PAMPOROVO                     www.hotelfinlandia.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
1 17.12.2022
27.12.2022
28.12.2022
01.01.2023
02.01.2023
18.02.2023
19.02.2023
10.04.2023
DOUBLE STANDARD
DOUBLE ROOM 69 109 83 69
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 94 148 112 94
SINGLE ROOM 51 108 61 51
DBL 1+1 CHD (3-12,99) 52 109 62 52
SGL 1+1 CHD (0-2,99) 52 109 62 52
DBL 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 53 110 63 53
DBL 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 70 110 84 70
DBL 2+1 CHD (0-2,99) 70 110 84 70
DBL 2+1 CHD (3-12,99) 80 137 96 80
DOUBLE LUXURY
DOUBLE ROOM 80 120 91 80
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 109 163 124 109
SINGLE ROOM 60 119 68 60
DBL 1+1 CHD (3-12,99) 61 120 69 61
SGL 1+1 CHD (0-2,99) 61 120 69 61
DBL 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 62 121 70 62
DBL 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 81 121 92 81
DBL 2+1 CHD (0-2,99) 81 121 92 81
DBL 2+1 CHD (3-12,99) 93 151 106 93
DBL 2+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 94 152 107 94
DBL 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 106 181 120 106
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 75 136 103 75
APT2 1+1 CHD (3-12,99) 75 136 103 75
APT2 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 76 137 104 76
APT2 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 76 137 104 76
APT2 2+1 CHD (0-2,99) 76 137 104 76
APT2 2+1 CHD (3-12,99) 76 137 104 76
APT2 2+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 77 138 105 77
APT2 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 77 138 105 77
APT2 3+1 CHD (0-2,99) 77 138 105 77
APT2 3+1 CHD (3-12,99) 77 138 105 77
Полупансион 15 15 15 15
Деца од 3-12.99 год. 9 9 9 9
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 10 дена 1 ноќ Под 14 дена 1 ноќ Под 10 дена 1 ноќ Под 10 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Доплата за Новогодишна вечера 70 ЕУР за возрасни и 40 ЕУР за деца од 3 до 12.99 год.
Цената вклучува: користење на затворен базен, фитнес, интернет, паркинг
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
7=6, 11=9 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 17.12 ДО 27.12.2022 И ОД 19.02 ДО 10.04.2023

Early Booking Discount

FINLANDIA 4* PAMPOROVO                     www.hotelfinlandia.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
1 17.12.2022
27.12.2022
28.12.2022
01.01.2023
02.01.2023
18.02.2023
19.02.2023
10.04.2023
DOUBLE STANDARD
DOUBLE ROOM 69 109 83 69
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 94 148 112 94
SINGLE ROOM 51 108 61 51
DBL 1+1 CHD (3-12,99) 52 109 62 52
SGL 1+1 CHD (0-2,99) 52 109 62 52
DBL 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 53 110 63 53
DBL 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 70 110 84 70
DBL 2+1 CHD (0-2,99) 70 110 84 70
DBL 2+1 CHD (3-12,99) 80 137 96 80
DOUBLE LUXURY
DOUBLE ROOM 80 120 91 80
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 109 163 124 109
SINGLE ROOM 60 119 68 60
DBL 1+1 CHD (3-12,99) 61 120 69 61
SGL 1+1 CHD (0-2,99) 61 120 69 61
DBL 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 62 121 70 62
DBL 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 81 121 92 81
DBL 2+1 CHD (0-2,99) 81 121 92 81
DBL 2+1 CHD (3-12,99) 93 151 106 93
DBL 2+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 94 152 107 94
DBL 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 106 181 120 106
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 75 136 103 75
APT2 1+1 CHD (3-12,99) 75 136 103 75
APT2 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 76 137 104 76
APT2 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 76 137 104 76
APT2 2+1 CHD (0-2,99) 76 137 104 76
APT2 2+1 CHD (3-12,99) 76 137 104 76
APT2 2+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 77 138 105 77
APT2 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 77 138 105 77
APT2 3+1 CHD (0-2,99) 77 138 105 77
APT2 3+1 CHD (3-12,99) 77 138 105 77
Полупансион 15 15 15 15
Деца од 3-12.99 год. 9 9 9 9
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 10 дена 1 ноќ Под 14 дена 1 ноќ Под 10 дена 1 ноќ Под 10 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Доплата за Новогодишна вечера 70 ЕУР за возрасни и 40 ЕУР за деца од 3 до 12.99 год.
Цената вклучува: користење на затворен базен, фитнес, интернет, паркинг
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 17.12 ДО 27.12.2022 И ОД 02.01 ДО 10.04.2023
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 17.12 ДО 27.12.2022 И ОД 02.01 ДО 10.04.2023
7=6, 11=9 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 17.12 ДО 27.12.2022 И ОД 19.02 ДО 10.04.2023
Зима