Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

MPM Merryan 3* – Пампорово


Категории ,

MPM Merryan 3* – Пампорово

Регуларна понуда

MPM HOTEL MERRYAN 3* PAMPOROVO                       www.mpmhotels.bg
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН
1 01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
29.12.2022
30.12.2022
06.01.2023
07.01.2023
13.01.2023
14.01.2023
10.02.2023
11.02.2023
18.02.2023
19.02.2023
13.04.2023
14.04.2023
18.04.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 97 105 168 105 97 105 97 105
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 136 147 235 147 136 147 136 147
SINGLE ROOM 78 87 140 87 78 87 78 87
DBL 1+1 CHD (2-11,99) 87 94 151 94 87 94 87 94
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 79 88 141 88 79 88 79 88
DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 88 95 152 95 88 95 88 95
DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 106 113 170 113 106 113 106 113
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 98 106 169 106 98 106 98 106
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 116 124 187 124 116 124 116 124
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 125 131 196 131 125 131 125 131
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 175 184 274 184 175 184 175 184
APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL] 225 237 352 237 225 237 225 237
APARTMENT 2AD+EXTRA BED [3. ADL] 275 289 431 289 275 289 275 289
APT2 1+1 CHD (2-11,99) 112 118 176 118 112 118 112 118
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 113 119 177 119 113 119 113 119
APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 131 137 195 137 131 134 131 137
APT2 2+1 CHD (0-1,99) 126 132 197 132 126 132 126 132
APT2 2+1 CHD (2-11,99) 144 150 215 150 144 150 144 150
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 145 151 216 151 145 151 145 151
APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 162 169 233 169 162 169 162 169
APT2 3+1 CHD (0-1,99) 174 184 275 185 176 185 176 185
APT2 3+1 CHD (2-11,99) 194 203 293 203 195 203 194 203
APT2 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 195 204 294 204 196 204 195 204
APT2 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 212 222 312 222 212 222 212 222
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 7 дена 1 ноќ Под 7 дена 50% Под 21 ден 100% Под 7 дена 50% Под 7 дена 1 ноќ Под 7 дена 50% Под 7 дена 1 ноќ Под 7 дена 50%
No Show 2 ноќи 100% 100% 100% 2 ноќи 100% 2 ноќи 100%
Минимум престој 1 3 5 3 1 3 1 3
Доплата за Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 2 до 11.99 години
Цената вклучува: сауна, парна бања, џакузи, фитнес, ски гардероба, интернет, паркинг, кафе и чај во соба
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
7=6,14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2022, 13.01 ДО 17.01.2023 И ОД 10.03 ДО 18.04.2023

Early Booking Discount

MPM HOTEL MERRYAN 3* PAMPOROVO                       www.mpmhotels.bg
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН
1 01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
29.12.2022
30.12.2022
06.01.2023
07.01.2023
13.01.2023
14.01.2023
10.02.2023
11.02.2023
18.02.2023
19.02.2023
13.04.2023
14.04.2023
18.04.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 97 105 168 105 97 105 97 105
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 136 147 235 147 136 147 136 147
SINGLE ROOM 78 87 140 87 78 87 78 87
DBL 1+1 CHD (2-11,99) 87 94 151 94 87 94 87 94
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 79 88 141 88 79 88 79 88
DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 88 95 152 95 88 95 88 95
DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 106 113 170 113 106 113 106 113
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 98 106 169 106 98 106 98 106
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 116 124 187 124 116 124 116 124
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 125 131 196 131 125 131 125 131
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 175 184 274 184 175 184 175 184
APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL] 225 237 352 237 225 237 225 237
APARTMENT 2AD+EXTRA BED [3. ADL] 275 289 431 289 275 289 275 289
APT2 1+1 CHD (2-11,99) 112 118 176 118 112 118 112 118
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 113 119 177 119 113 119 113 119
APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 131 137 195 137 131 134 131 137
APT2 2+1 CHD (0-1,99) 126 132 197 132 126 132 126 132
APT2 2+1 CHD (2-11,99) 144 150 215 150 144 150 144 150
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 145 151 216 151 145 151 145 151
APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 162 169 233 169 162 169 162 169
APT2 3+1 CHD (0-1,99) 174 184 275 185 176 185 176 185
APT2 3+1 CHD (2-11,99) 194 203 293 203 195 203 194 203
APT2 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 195 204 294 204 196 204 195 204
APT2 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 212 222 312 222 212 222 212 222
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 7 дена 1 ноќ Под 7 дена 50% Под 21 ден 100% Под 7 дена 50% Под 7 дена 1 ноќ Под 7 дена 50% Под 7 дена 1 ноќ Под 7 дена 50%
No Show 2 ноќи 100% 100% 100% 2 ноќи 100% 2 ноќи 100%
Минимум престој 1 3 5 3 1 3 1 3
Доплата за Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 2 до 11.99 години
Цената вклучува: сауна, парна бања, џакузи, фитнес, ски гардероба, интернет, паркинг, кафе и чај во соба
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 20% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2022 15% ПОПУСТ
7=6,14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2022, 13.01 ДО 17.01.2023 И ОД 10.03 ДО 18.04.2023
ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ
Зима