Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Orlovetz 5* – Пампорово


Категории ,

Orlovetz 5* – Пампорово

Регуларна понуда

ORLOVETZ 5* PAMPOROVO                                        www.hotelorlovetz.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 01.12.2022
16.12.2022
17.12.2022
28.12.2022
29.12.2022
03.01.2023
04.01.2023
20.01.2023
21.01.2023
17.02.2023
18.02.2023
03.03.2023
04.03.2023
09.04.2023
STANDARD
DOUBLE ROOM 102 114 180 114 125 114 102
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 141 156 248 156 172 156 141
SINGLE ROOM 79 85 179 85 90 85 79
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 102 114 180 114 125 114 102
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 80 86 180 86 91 86 80
DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 103 115 181 115 126 115 103
DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 128 142 226 142 156 142 128
DBL 2+1 CHD (0-5,99) 103 115 181 115 126 115 103
DBL 2+1 CHD (6-11,99) 128 142 226 142 156 142 128
Полупансион 22 22 22 22 22 22 22
Деца од 6-11.99 год. 14 14 14 14 14 14 14
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 14 дена 50% Под 14 дена 50% Под 30 дена 50% Под 14 дена 50% Под 14 дена 50% Под 14 дена 50% Под 14 дена 50%
No Show 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%
Доплата за Новогодишна вечера 90 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 6 до 11.99 год.
Цената вклучува: користење на затворен базен, фитнес, инфрацрвена сауна, арома сауна, хербална сауна,тропски тушеви,

парна бања,амам, интернет, ски гардероба, трансфер до ски лифтовите

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Early Booking Discount

ORLOVETZ 5* PAMPOROVO                                        www.hotelorlovetz.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 01.12.2022
16.12.2022
17.12.2022
28.12.2022
29.12.2022
03.01.2023
04.01.2023
20.01.2023
21.01.2023
17.02.2023
18.02.2023
03.03.2023
04.03.2023
09.04.2023
STANDARD
DOUBLE ROOM 102 114 180 114 125 114 102
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 141 156 248 156 172 156 141
SINGLE ROOM 79 85 179 85 90 85 79
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 102 114 180 114 125 114 102
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 80 86 180 86 91 86 80
DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 103 115 181 115 126 115 103
DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 128 142 226 142 156 142 128
DBL 2+1 CHD (0-5,99) 103 115 181 115 126 115 103
DBL 2+1 CHD (6-11,99) 128 142 226 142 156 142 128
Полупансион 22 22 22 22 22 22 22
Деца од 6-11.99 год. 14 14 14 14 14 14 14
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 14 дена 50% Под 14 дена 50% Под 30 дена 50% Под 14 дена 50% Под 14 дена 50% Под 14 дена 50% Под 14 дена 50%
No Show 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%
Доплата за Новогодишна вечера 90 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 6 до 11.99 год.
Цената вклучува: користење на затворен базен, фитнес, инфрацрвена сауна, арома сауна, хербална сауна,тропски тушеви,

парна бања,амам, интернет, ски гардероба, трансфер до ски лифтовите

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 18% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 12% ПОПУСТ
Зима