Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Orpheus 4* – Пампорово


Orpheus 4* – Пампорово

Регуларна понуда

ORPHEUS 4* PAMPOROVO                                             www.hotel-orpheus.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

20.12.2023
28.12.2023

29.12.2023
01.01.2024

02.01.2024
08.01.2024

09.01.2024
19.01.2024

20.01.2024
24.02.2024

25.02.2024
04.03.2024

05.03.2024
31.03.2024

DOUBLE STANDARD

DOUBLE ROOM

161

270

161

147

161

147

121

SINGLE ROOM

128

216

128

117

128

117

96

DBL 1+1 CHD (2-12,99)

129

217

129

118

129

118

97

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

129

217

129

118

129

118

97

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

130

218

130

119

130

119

98

DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

162

271

162

148

162

148

122

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

162

271

162

148

162

148

122

DBL 2+1 CHD (2-12,99)

162

271

162

148

162

148

122

DOUBLE PREMIUM

DOUBLE ROOM

174

292

174

159

174

159

131

SINGLE ROOM

138

233

139

126

138

126

104

DBL 1+1 CHD (2-12,99)

139

234

140

127

139

127

105

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

139

234

140

127

139

127

105

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

140

235

141

128

140

128

106

DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

175

293

175

160

175

160

132

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

175

293

175

160

175

160

132

DBL 2+1 CHD (2-12,99)

175

293

175

160

175

160

132

STUDIO PREMIUM

STUDIO 2 ADULTS

199

321

199

183

199

183

150

STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED

218

352

218

199

218

199

164

ST2AD 2+1 CHD (0-5,99)

200

322

200

184

200

184

151

ST2AD 2+1 CHD (6-12,99)

218

352

218

199

218

199

164

ST2AD 2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)

201

323

201

185

201

185

152

ST2AD 2+2 CHD (0-5,99) (6-12,99)

219

353

219

200

219

200

165

ST2AD 2+2 CHD (6-12,99) (6-12,99)

219

353

219

200

219

200

165

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2 AD

241

364

241

220

241

220

180

APARTMENT 3 AD

249

378

249

229

249

229

187

APARTMENT 3 AD+EXTRA BED

494

431

287

264

287

264

215

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

242

365

242

221

242

221

181

APT2 2+1 CHD (2-12,99)

242

365

242

221

242

221

181

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

243

366

243

222

243

222

182

APT2 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

243

366

243

222

243

222

182

APT3 3+1 CHD (0-1,99)

250

379

250

230

250

230

188

APT3 3+1 CHD (2-12,99)

250

379

250

230

250

230

188

1 BEDROOM APARTMENT PREMIUM

APARTMENT 3 AD

269

407

269

246

269

246

202

APARTMENT 3 AD+EXTRA BED

310

469

310

283

310

283

233

APT2 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

270

408

270

247

270

247

203

APT3 3+1 CHD (0-1,99)

270

408

270

247

270

247

203

APT3 3+1 CHD (2-12,99)

270

408

270

247

270

247

203

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 21 ден 3 ноќи

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 3 ноќи

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

3 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

3 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

4

3

4

4

4

4

4

Доплата за Новогодишна вечера 140 ЕУР за возрасни и 65 ЕУР за деца од 2 до 12.99 год.

Цената вклучува:детска анимација, спортска анимација за возрасни, детско катче за деца од 3 до 8 години, затворен базен,фитнес,

џакузи,инфрацрвена сауна, финска сауна, ски гардероба, интернет, отворен паркинг, трансфер до ски лифтовите

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Early Booking Discount

/

Зима