Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

The Castle Complex 3* – Пампорово


Категории ,

The Castle Complex 3* – Пампорово

Регуларна понуда

THE CASTLE COMPLEX 3* PAMPOROVO                         www.pamporovocastle.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
  01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
27.12.2022
28.12.2022
01.01.2023
02.01.2023
09.01.2023
10.01.2023
19.01.2023
20.01.2023
05.03.2023
06.03.2023
31.03.2023
STUDIO
STUDIO 2 ADULTS 67 85 114 85 67 85 67
ST2AD 1+1 CHD (6-11,99) 67 85 114 85 67 85 67
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2 AD 75 98 130 98 75 98 75
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED 98 128 170 128 98 128 98
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED [2. ADL] 120 158 209 158 120 158 120
APT2 1+1 CHD (6-11,99) 75 98 130 98 75 98 75
APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 76 99 131 99 76 99 76
APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 87 114 151 114 87 114 87
APT2 2+1 CHD (0-5,99) 76 99 131 99 76 99 76
APT2 2+1 CHD (6-11,99) 87 114 151 114 87 114 87
APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 88 115 152 115 88 115 88
APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 99 129 171 129 99 129 99
APT2 3+1 CHD (0-5,99) 99 129 171 129 99 129 99
APT2 3+1 CHD (6-11,99) 110 143 190 143 110 143 110
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 116 160 210 160 116 160 116
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED 134 185 242 185 134 185 134
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED [2. ADL] 151 209 274 209 151 209 151
APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 116 160 210 160 116 160 116
APT4 3+1 CHD (6-11,99) 116 160 210 160 116 160 116
APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 117 161 211 161 117 161 117
APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 125 173 227 173 125 173 125
APT4 4+1 CHD (0-5,99) 117 161 211 161 117 161 117
APT4 4+1 CHD (6-11,99) 125 173 227 173 125 173 125
APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 126 174 228 174 126 174 126
APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 135 186 243 186 135 186 135
APT4 5+1 CHD (0-5,99) 135 186 243 186 135 186 135
APT4 5+1 CHD (6-11,99) 143 198 259 198 143 198 143
Полупансион 20 20 20 20 20 20 20
Деца од 6-11.99 год. 10 10 10 10 10 10 10
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 5 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 30 дена 50% Под 7 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 100% 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 1 1 3 1 1 1 1
Доплата за Новогодишна вечера 95 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 3 до 17.99 години
Цената вклучува: фитнес, паркинг, интернет
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
7=5 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 02.01 ДО 19.01.2023 И ОД 06.03 ДО 31.03.2023

Early Booking Discount

THE CASTLE COMPLEX 3* PAMPOROVO                         www.pamporovocastle.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
  01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
27.12.2022
28.12.2022
01.01.2023
02.01.2023
09.01.2023
10.01.2023
19.01.2023
20.01.2023
05.03.2023
06.03.2023
31.03.2023
STUDIO
STUDIO 2 ADULTS 67 85 114 85 67 85 67
ST2AD 1+1 CHD (6-11,99) 67 85 114 85 67 85 67
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2 AD 75 98 130 98 75 98 75
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED 98 128 170 128 98 128 98
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED [2. ADL] 120 158 209 158 120 158 120
APT2 1+1 CHD (6-11,99) 75 98 130 98 75 98 75
APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 76 99 131 99 76 99 76
APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 87 114 151 114 87 114 87
APT2 2+1 CHD (0-5,99) 76 99 131 99 76 99 76
APT2 2+1 CHD (6-11,99) 87 114 151 114 87 114 87
APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 88 115 152 115 88 115 88
APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 99 129 171 129 99 129 99
APT2 3+1 CHD (0-5,99) 99 129 171 129 99 129 99
APT2 3+1 CHD (6-11,99) 110 143 190 143 110 143 110
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 116 160 210 160 116 160 116
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED 134 185 242 185 134 185 134
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED [2. ADL] 151 209 274 209 151 209 151
APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 116 160 210 160 116 160 116
APT4 3+1 CHD (6-11,99) 116 160 210 160 116 160 116
APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 117 161 211 161 117 161 117
APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 125 173 227 173 125 173 125
APT4 4+1 CHD (0-5,99) 117 161 211 161 117 161 117
APT4 4+1 CHD (6-11,99) 125 173 227 173 125 173 125
APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 126 174 228 174 126 174 126
APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 135 186 243 186 135 186 135
APT4 5+1 CHD (0-5,99) 135 186 243 186 135 186 135
APT4 5+1 CHD (6-11,99) 143 198 259 198 143 198 143
Полупансион 20 20 20 20 20 20 20
Деца од 6-11.99 год. 10 10 10 10 10 10 10
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 5 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 30 дена 50% Под 7 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 100% 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 1 1 3 1 1 1 1
Доплата за Новогодишна вечера 95 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 3 до 17.99 години
Цената вклучува: фитнес, паркинг, интернет
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 10% ПОПУСТ
7=5 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 02.01 ДО 19.01.2023 И ОД 06.03 ДО 31.03.2023
Зима