Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Apartments Konaci – Копаоник


Категории , ,

Apartments Konaci – Копаоник

Регуларна понуда

****APARTMENTS KONACI – KOPAONIK **** 

AKЦИЈА

Ски
Опенинг

Декември/Mарт

Пакет / Акции

AКЦИЈА

 10%

АКЦИЈА

 10%

ПАКЕТ

7=6

Max лица

26.11

17.12

07.12

10.12

17.1224.12

17.0314.04

24.12

31.12

29.12

02.01

31.12

21.01

21.01

28.01

28.01

04.02

04.02

11.02

11.02

18.02

18.02

25.02

25.02

03.03

03.03

10.03

10.03

17.03

ЦЕНИ ВО ЕВРА ЗА НАЕМ НА СТУДИО ВО ЕВРА ЗА НАВЕДЕН БРОЈ НОЌЕВАЊА

Бр.на ноќи

3

3

6/≈-5%

7/≈-10%

7

4

7

7

7

7

7

7

7

7

7

0+1 СТД

2

108

186

280

309

434

576

784

644

580

602

700

644

602

542

372

1+1 СТД

3

129

216

325

360

504

644

868

714

643

665

784

714

679

612

432

2+1 СТД

4

144

234

370

410

546

716

959

798

719

714

959

840

714

643

468

3+1 СТД

5

180

324

468

517

756

928

1.253

1.050

945

1.015

1.218

1.050

1.015

914

648

2+2 АПП

6

216

354

542

599

826

1.072

1.428

1.218

1.096

1.162

1.428

1.288

1.162

1.045

708

ЦЕНИ ЗА ДНЕВЕН НАЕМ ВО ЕВРА ( НА БАРАЊЕ )

0+1 АПП

2

36

62

49

62

144

112

92

86

100

92

86

62

1+1 СТД

3

43

72

57

72

161

124

102

95

112

102

97

72

2+1 СТД

4

48

78

65

78

179

137

114

102

137

120

102

78

3+1 СТД

5

60

108

82

108

232

179

150

145

174

150

145

108

2+2 АПП

6

72

118

95

118

268

204

174

166

204

184

166

118

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

– Наем на студио / апартман;

– Wi-Fi

ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

– Туристичка такса 1€ за лице на ден; Деца 7-15 години 0,50€ по лице на ден; Деца 0-7 години ГРАТИС; (се наплаќа на лице место);
– Надворешен Паркинг;

Услови за плаќање:

– При резервација се остава 50% депозит од вкупната вредност на аранжманот, а остаток 21 дена пред почеток на аранжманот.
– Акции и попусти се пресметани во цените…

Политика за откажување:

– Од датум на резервирање до 30 дена пред Chek In 10% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

– 29-15 дена пред почеток на аранжманот 20% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

– 14-8 дена пред почетокот на аранжманот 50% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

– 7-1 дена пред почетокот на аранжманот 85% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

-1-0 дена пред почетокот на аранжманот 100% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

– Промена на термин се врши исклучиво во склоп на слободни места и мометални цени;

– Предвремено заминување од хотел се наплаќа 100% од резервацијата, не се рефондираа за неискористен дел.

Early Booking Discount

/

Зима