Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Club A 3* – Kопаоник


 

Категории ,

Club A 3* – Kопаоник

Регуларна понуда

Цените се дадени по лице на ден на база Појадок и Вечера

Период Смена Мин.ноќи Двокреветна Соба

Трокреветна Соба

Еднокреветна соба
01.12-04.12 Чет/Нед 3 52 73
04.12-12.12 Нед/Пон 3 52 73
12.12-17.12 Пон/Саб 5 86 120
17.12-20.12 Саб/Вто 3 52 73
20.12-25.12 Вто/Нед 3/4/5 67 94
25.12-30.12 Нед/Пет 3/4/5 69 97
25.12-01.01 Нед/Нед 7 86 120
27.12-02.01 Вто/Пон 6 90 126
30.12-02.01 Пет/Пон 3 109 153
30.12-02.01 Саб/Пон 2 121 169
01.01-08.01 Нед/Нед 6/7 86 120
08.01-15.01 Нед/Нед 7 86 120
15.01-22.01 Нед/Нед 7 86 120
22.01-29.01 Нед/Нед 7 75 105
29.01-05.02 Нед/Нед 7 75 105
05.02-12.02 Нед/Нед 7 86 120
12.02-19.02 Нед/Нед 7 86 120
19.02-26.02 Нед/Нед 7 75 105
26.02-05.03 Нед/Нед 7 75 105
05.03-12.03 Нед/Нед 7 86 120
12.03-19.03 Нед/Нед 3 58 81
19.03-26.03 Нед/Нед 3 52 73
26.03-02.04 Нед/Нед 3 52 73

Ценовник за Краток Престој
Резервација на барање – исклучиво на 7 дена пред термин.

Период Двокреветна Соба

Трокреветна Соба

Еднокреветна Соба
05.01-08.01 107 150
12.01-15.01 107 150
19.01-22.01 107 150
26.01-29.01 93 130
02.02-05.02 93 130
09.02-12.02 121 169
16.02-19.02 107 150
23.02-26.02 93 130
02.03-05.03 93 130
09.03-12.03 107 150

Во цената е вклучено:
– Појадок и вечера ( шведска маса)
– Wi-Fi низ цел хотел
– Користење на Спа Центар (внатрешен базен, сауна, џакузи)

Во цената не е вклучено:
– Туристичка такса 1€ по лице на ден за возрасни; Деца 7-15 години 0,60€ по лице на ден; Деца до 6,99 години ГРАТИС ( се наплаќа во агенција)
– Надворешен паркинг 6€ по кола на ден (се наплаќа на лице место – резервација не е дозволена)

Услови за деца:
– Деца до 3,99 години ГРАТИС во присуство на 2 возрасни лица;
– Деца 4-7 години доколку користи заедничко легло со родители 50% попуст;
– Деца 4-11,99 години доколку користат сопствено легло 30% попуст;

Политика за откажување:
– Отказ или промена на термин се смета за валидна исклучиво кога се доставува во писмена форма;
– За откажување на резервацијаво период од мометот на правење на резервација до 14 дена пред Chek In, хотелот заджува право за наплата на пенали од 30% од вкупната сума.
-100% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервацијата 14-0 дена пред почетокот на аранжманот;
– Во случај гостинот да си замине порано од предвиден термин или не пристигне во хотелот на резервиран термин ке бидат наплатен целиот износ;

Ковид политика:

Хотелот – гарантира поврат на уплатени средства во случај:

-Потврдено приуство на корона вирус на еден или повеќе лица на кој се оденсува резервацијата (доказ позитивен ПЦР тест)

-Затварање на граници

Early Booking Discount понуда

Цените се дадени по лице на ден на база Појадок и Вечера

Период Смена Мин.ноќи Двокреветна Соба

Трокреветна Соба

Еднокреветна соба
01.12-04.12 Чет/Нед 3 52 73
04.12-12.12 Нед/Пон 3 52 73
12.12-17.12 Пон/Саб 5 86 120
17.12-20.12 Саб/Вто 3 52 73
20.12-25.12 Вто/Нед 3/4/5 67 94
25.12-30.12 Нед/Пет 3/4/5 69 97
25.12-01.01 Нед/Нед 7 86 120
27.12-02.01 Вто/Пон 6 90 126
30.12-02.01 Пет/Пон 3 109 153
30.12-02.01 Саб/Пон 2 121 169
01.01-08.01 Нед/Нед 6/7 86 120
08.01-15.01 Нед/Нед 7 86 120
15.01-22.01 Нед/Нед 7 86 120
22.01-29.01 Нед/Нед 7 75 105
29.01-05.02 Нед/Нед 7 75 105
05.02-12.02 Нед/Нед 7 86 120
12.02-19.02 Нед/Нед 7 86 120
19.02-26.02 Нед/Нед 7 75 105
26.02-05.03 Нед/Нед 7 75 105
05.03-12.03 Нед/Нед 7 86 120
12.03-19.03 Нед/Нед 3 58 81
19.03-26.03 Нед/Нед 3 52 73
26.03-02.04 Нед/Нед 3 52 73

Ценовник за Краток Престој
Резервација на барање – исклучиво на 7 дена пред термин.

Период Двокреветна Соба

Трокреветна Соба

Еднокреветна Соба
05.01-08.01 107 150
12.01-15.01 107 150
19.01-22.01 107 150
26.01-29.01 93 130
02.02-05.02 93 130
09.02-12.02 121 169
16.02-19.02 107 150
23.02-26.02 93 130
02.03-05.03 93 130
09.03-12.03 107 150

Во цената е вклучено:
– Појадок и вечера ( шведска маса)
– Wi-Fi низ цел хотел
– Користење на Спа Центар (внатрешен базен, сауна, џакузи)

Во цената не е вклучено:
– Туристичка такса 1€ по лице на ден за возрасни; Деца 7-15 години 0,60€ по лице на ден; Деца до 6,99 години ГРАТИС ( се наплаќа во агенција)
– Надворешен паркинг 6€ по кола на ден (се наплаќа на лице место – резервација не е дозволена)

Услови за деца:
– Деца до 3,99 години ГРАТИС во присуство на 2 возрасни лица;
– Деца 4-7 години доколку користи заедничко легло со родители 50% попуст;
– Деца 4-11,99 години доколку користат сопствено легло 30% попуст;

Политика за откажување:
– Отказ или промена на термин се смета за валидна исклучиво кога се доставува во писмена форма;
– За откажување на резервацијаво период од мометот на правење на резервација до 14 дена пред Chek In, хотелот заджува право за наплата на пенали од 30% од вкупната сума.
-100% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервацијата 14-0 дена пред почетокот на аранжманот;
– Во случај гостинот да си замине порано од предвиден термин или не пристигне во хотелот на резервиран термин ке бидат наплатен целиот износ;

Ковид политика:

Хотелот – гарантира поврат на уплатени средства во случај:

-Потврдено приуство на корона вирус на еден или повеќе лица на кој се оденсува резервацијата (доказ позитивен ПЦР тест)

-Затварање на граници

Зима