Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Nebeska Stolica 1 – Kопаоник


 

Категории ,

Nebeska Stolica 1 – Kопаоник

Регуларна понуда

Цените се дадени за наем на Студио / Апартман за 7 ноќи

Смена

Нед / Нед

7 ноќи

Мах лица 18.12

25.12

25.12

01.01

01.01

15.01

15.01

22.01

22.01

29.01

29.01

05.02

05.02

12.02

12.02

19.02

19.02

26.02

26.02

05.03

05.03

12.03

2+0 Студио 2 410 481 573 527 Sold Out 456 482 573 Sold Out 481 456
1+1 Студио 3 511 583 681 634 Sold Out 553 584 681 Sold Out 584 553
2+1 Студио 4 644 716 879 798 Sold Out 691 717 880 Sold Out 717 691
3+1 Апартман 5 727 818 1.008 916 Sold Out 783 819 1.008 Sold Out 819 783
4+1 Апартман 6 828 920 1.136 1.028 Sold Out 881 922 1.136 Sold Out 921 880

Во цената е вклучено:
– Наем на студио / апартман за 7 ноќи
– Користење на ски гардеробер
– Wi-Fi

Bo цената не е вклучено:
– Туристичка такса 1,02€ по лице на ден за возрасни; Деца 7-15 години 0,52€ по лице на ден; Деца до 7 години ГРАТИС (плаќање на рецепција)
– Хотелско осигурување за сите гости 0,60€ по лице на ден ( се наплаќа на рецепција)

Напомена:
– Помал престој од 7 ноќи исклучиво на барање со доплата од +25% (минимален престој 3 ноќи)
– Цените се дадени во ЕУР, плаќање се врши исклучиво во денари по курс 1€=61,8 Денари
– Можност за доплата на Полупансион (појадок и вечера) 19,7€ по лице на ден, појадок 8,10€ по лице на ден; Деца до 9,99 години имат 50% попуст
– Hotel Nebeska Stolica 1 се наоѓа во самиот ски центар (помеѓу 2 ски стази) нема можност да се пристигне со автомобил. Превоз на куфери се врши со моторни санки од страна на хотелот.

Начин на плаќање:
– При резервација е потребно 50% од вкупната сума на аранжманот, доплата се врши на 21 ден пред почетокот на аранжманот.

Oпис на сместување:
– Сите Студија / Апартмани се опремени со TV, телефон, Baby Cot (на барање), купатило со туш, фен, комплено опремена мини кујна.

 • 2+0  студио– 1 просторија со 2 редовни легла (max 2 лица)
 • 1+1 студио – 1 просторија со тросед на развлекување + 1 редовно легло (max 3 лица)
 • 2+1 студио– 1 просторија со две редовни легла + тросед на развлекување (max 4 лица)
 • 3+1 апартман– 2 простории – во спална соба 2 редовни легла, во дневна соба тросед на развлекување + 1 редовно легло / во спална соба француски лежај + редовно легло, во дневна соба тросед на развлекување (max 5 лица)
 • 4+1 апартман дуплекс– две простории на две нивоа си врантрешни скали – во спална соба на кат 3 редовни легла, дневна соба со тросед на развлекување + редовно легло (max 6 лица)

Услови за откажување и промена на термин:

 • Промена на резервација се врши со доплата од +10% од цените доколку во мометов има расположливост на места
 • Oтказ или промена на термин се смета за валидна исклучиво кога се доставува во писмена форма.
 • 10% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже од денот на правење до 30 дена пред почетокот на аранжманот
 • 20% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже 29-15 дена пред почетокот на аранжманот
 • 50% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже 14-8 дена пред почетокот на аранжманот
 • 100% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже 7-0 дена пред почетокот на аранжманот
 • Доколку се напушти хотелот предвреме Хотелот не дозволува поврат на неискористени средства.
 • Промени на анаржманот не се дозволени за време на престојот во Хотелот.

Ковид политика:

 • Хотелот – гарантира поврат на уплатени средства во случај:
 • Потврдено приуство на корона вирус на еден или повеќе лица на кој се оденсува резервацијата (доказ позитивен ПЦР тест)
 • Затварање на граници

Early Booking Discount понуда

Цените се дадени за наем на Студио / Апартман за 7 ноќи

Смена

Нед / Нед

7 ноќи

Мах лица 18.12

25.12

25.12

01.01

01.01

15.01

15.01

22.01

22.01

29.01

29.01

05.02

05.02

12.02

12.02

19.02

19.02

26.02

26.02

05.03

05.03

12.03

2+0 Студио 2 410 481 573 527 Sold Out 456 482 573 Sold Out 481 456
1+1 Студио 3 511 583 681 634 Sold Out 553 584 681 Sold Out 584 553
2+1 Студио 4 644 716 879 798 Sold Out 691 717 880 Sold Out 717 691
3+1 Апартман 5 727 818 1.008 916 Sold Out 783 819 1.008 Sold Out 819 783
4+1 Апартман 6 828 920 1.136 1.028 Sold Out 881 922 1.136 Sold Out 921 880

Во цената е вклучено:
– Наем на студио / апартман за 7 ноќи
– Користење на ски гардеробер
– Wi-Fi

Bo цената не е вклучено:
– Туристичка такса 1,02€ по лице на ден за возрасни; Деца 7-15 години 0,52€ по лице на ден; Деца до 7 години ГРАТИС (плаќање на рецепција)
– Хотелско осигурување за сите гости 0,60€ по лице на ден ( се наплаќа на рецепција)

Напомена:
– Помал престој од 7 ноќи исклучиво на барање со доплата од +25% (минимален престој 3 ноќи)
– Цените се дадени во ЕУР, плаќање се врши исклучиво во денари по курс 1€=61,8 Денари
– Можност за доплата на Полупансион (појадок и вечера) 19,7€ по лице на ден, појадок 8,10€ по лице на ден; Деца до 9,99 години имат 50% попуст
– Hotel Nebeska Stolica 1 се наоѓа во самиот ски центар (помеѓу 2 ски стази) нема можност да се пристигне со автомобил. Превоз на куфери се врши со моторни санки од страна на хотелот.

Начин на плаќање:
– При резервација е потребно 50% од вкупната сума на аранжманот, доплата се врши на 21 ден пред почетокот на аранжманот.

Oпис на сместување:
– Сите Студија / Апартмани се опремени со TV, телефон, Baby Cot (на барање), купатило со туш, фен, комплено опремена мини кујна.

 • 2+0  студио– 1 просторија со 2 редовни легла (max 2 лица)
 • 1+1 студио – 1 просторија со тросед на развлекување + 1 редовно легло (max 3 лица)
 • 2+1 студио– 1 просторија со две редовни легла + тросед на развлекување (max 4 лица)
 • 3+1 апартман– 2 простории – во спална соба 2 редовни легла, во дневна соба тросед на развлекување + 1 редовно легло / во спална соба француски лежај + редовно легло, во дневна соба тросед на развлекување (max 5 лица)
 • 4+1 апартман дуплекс– две простории на две нивоа си врантрешни скали – во спална соба на кат 3 редовни легла, дневна соба со тросед на развлекување + редовно легло (max 6 лица)

Услови за откажување и промена на термин:

 • Промена на резервација се врши со доплата од +10% од цените доколку во мометов има расположливост на места
 • Oтказ или промена на термин се смета за валидна исклучиво кога се доставува во писмена форма.
 • 10% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже од денот на правење до 30 дена пред почетокот на аранжманот
 • 20% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже 29-15 дена пред почетокот на аранжманот
 • 50% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже 14-8 дена пред почетокот на аранжманот
 • 100% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже 7-0 дена пред почетокот на аранжманот
 • Доколку се напушти хотелот предвреме Хотелот не дозволува поврат на неискористени средства.
 • Промени на анаржманот не се дозволени за време на престојот во Хотелот.

Ковид политика:

 • Хотелот – гарантира поврат на уплатени средства во случај:
 • Потврдено приуство на корона вирус на еден или повеќе лица на кој се оденсува резервацијата (доказ позитивен ПЦР тест)
 • Затварање на граници
Зима