Амбасадата на Австралија од 01 Ноември 2021 повторно започна со издавање на визи.

Вршиме комплетен сервис на:

  • Апликации за туристичка виза;
  • Апликации за партнер виза;
  • Апликации за вереничка виза;
  • Обнова на Австралиски пасош;
  • Посредување за австралиско државјанство.

Оставете нашето долгогодишно искуство да ги исполни вашите желби за посета на Австралија и посета на вашите најблиски.

За подетални информации за потребна документација од страна на гарантерот и апликантот во зависност од типот на бараната виза, слободно контактирајте не на:

  • infotursprilep@gmail.com
  • Контакт телефон +38975259000 (достапен и вибер)
  • Посетете не во нашата агенција

Назад кон визи