Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Хотел Melike 2* – Кушадаси


Хотел Melike ** се наоѓа на 50 м од плажата Ladies Beach и 2 km од центарот на градот.

Хотелот располага со надворешен базен, бар, соба за забава која вклучува пикадо, пинг понг.

Хотелот има 72 соби, повеќето се со поглед на море, опремени со тв, мини бар, wi–fi, фен за коса.

Ценовник

Melike hotel 2* BB&HB buss&7 nights
Месеци Термини Цена
Јуни 02.06-10.06.2023 236 € BB – 252 € HB
09.06-17.06.2023 284 € BB – 300 € HB
16.06-24.06.2023 284 € BB – 300 € HB
23.06-01.07.2023 284 € BB – 300 € HB
Јули
30.06-08.07.2023 332 € BB – 349 € HB
07.07-15.07.2023 332 € BB – 349 € HB
14.07-22.07.2023 332 € BB – 349 € HB
21.07-29.07.2023 332 € BB – 349 € HB
Август 28.07-05.08.2023 332 € BB – 349 € HB
04.08-12.08.2023 332 € BB – 349 € HB
11.08-19.08.2023 332 € BB – 349 € HB
18.08-26.08.2023 332 € BB – 349 € HB
25.08-02.09.2023 332 € BB – 349 € HB
Септември
01.09-09.09.2023 284 € BB – 300 € HB
08.09-16.09.2023 284 € BB – 300 € HB
15.09-23.09.2023 236 € BB – 252 € HB
22.09-30.09.2023 236 € BB – 252 € HB

Галерија

Лето 2023