Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Victoria 3* – Боровец


Victoria 3* – Боровец

Регуларна понуда

VICTORIA 3* BOROVETS

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

20.12.2023
23.12.2023

24.12.2023
27.12.2023

28.12.2023
03.01.2024

04.01.2024
10.01.2024

11.01.2024
18.01.2024

19.01.2024
07.02.2024

08.02.2024
15.02.2024

16.02.2024
15.03.2024

16.03.2024
01.04.2024

DOUBLE ROOM

74

92

94

92

61

74

92

74

61

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

100

124

127

124

82

100

124

100

82

SINGLE ROOM

54

91

93

91

42

54

91

54

42

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

63

78

80

78

52

63

78

63

52

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

55

92

94

92

43

55

92

55

43

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

64

79

81

79

53

64

79

64

53

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

75

93

95

93

62

75

93

75

62

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

75

93

95

93

62

75

93

75

62

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

86

106

109

106

70

86

106

86

70

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

103

121

123

121

90

103

121

103

90

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

139

163

166

163

121

139

163

139

121

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

103

121

123

121

90

103

121

103

90

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

104

122

124

122

91

104

122

104

91

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

119

140

142

140

104

119

140

119

104

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

104

122

124

122

91

104

122

104

91

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

119

140

142

140

104

119

140

119

104

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

120

141

143

141

105

120

141

120

105

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

135

158

161

158

118

135

158

135

118

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 5 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

No Show

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

ноќ

ноќ

ноќ

Доплата за Новогодишна вечера 35 ЕУР за возрасни и 20 ЕУР за деца од 2 до11 .99 години

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Early Booking Discount

/

Зима