Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Euphoria Club 4* – Боровец


Категории ,

Euphoria Club 4* – Боровец

Регуларна понуда

EUPHORIA CLUB 4* BOROVETS                 www.borovetseuphoria.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
4/1 16.12.2022
27.12.2022
28.12.2022
03.01.2023
04.01.2023
31.01.2023
01.02.2023
14.02.2023
15.02.2023
28.02.2023
01.03.2023
31.10.2023
STUDIO
SINGLE ROOM 98 177 98 112 112 77
STUDIO 2 ADULTS 100 180 100 127 117 87
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 99 178 99 113 113 78
ST2AD 1+1 CHD (2-11,99) 100 180 100 127 117 87
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 143 223 143 170 159 104
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 179 280 178 211 200 138
APT2 1+1 CHD (2-11,99) 143 223 143 170 159 104
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 144 224 144 171 160 105
APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 144 224 144 171 160 105
APT2 2+1 CHD (0-1,99) 144 224 144 171 160 105
APT2 2+1 CHD (2-11,99) 144 224 144 171 160 105
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 145 225 145 172 161 106
APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 168 259 168 203 192 128
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 178 258 178 239 193 127
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED 212 314 212 274 294 161
APT4 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 178 258 178 239 193 127
APT4 3+1 CHD (2-11,99) 178 258 178 239 193 127
APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 179 259 179 240 194 128
APT4 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 179 259 279 240 194 128
APT4 4+1 CHD (0-1,99) 179 259 279 240 194 128
APT4 4+1 CHD (2-11,99) 179 259 279 240 194 128
APT4 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 180 260 280 241 195 129
APT4 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 202 293 202 272 227 151
APT4 5+1 CHD (0-1,99) 213 315 212 275 295 162
APT4 5+1 CHD (2-11,99) 213 315 212 275 295 162
Полупансион 11 11 11 11 11 11
Деца од 2-11.99 год. 6 6 6 6 6 6
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 14 дена 100% Под 14 дена 100% Под 14 дена 100% Под 7 дена 2 ноќи Под 7 дена 2 ноќи Под 7 дена 2 ноќи
No Show 100% 100% 100% 100% 100% 100%
Минимум престој 1 3 1 1 1 1
Доплата за Новогодишна Вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за дева од 2-11.99 год.
Цената вклучува: затворен базен, интернет, подземен паркинг
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
6=5 , 7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 04.01 ДО 31.01.2023 И ОД 15.02.ДО 31.10.2023

Early Booking Discount

EUPHORIA CLUB 4* BOROVETS                 www.borovetseuphoria.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
4/1 16.12.2022
27.12.2022
28.12.2022
03.01.2023
04.01.2023
31.01.2023
01.02.2023
14.02.2023
15.02.2023
28.02.2023
01.03.2023
31.10.2023
STUDIO
SINGLE ROOM 98 177 98 112 112 77
STUDIO 2 ADULTS 100 180 100 127 117 87
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 99 178 99 113 113 78
ST2AD 1+1 CHD (2-11,99) 100 180 100 127 117 87
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 143 223 143 170 159 104
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 179 280 178 211 200 138
APT2 1+1 CHD (2-11,99) 143 223 143 170 159 104
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 144 224 144 171 160 105
APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 144 224 144 171 160 105
APT2 2+1 CHD (0-1,99) 144 224 144 171 160 105
APT2 2+1 CHD (2-11,99) 144 224 144 171 160 105
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 145 225 145 172 161 106
APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 168 259 168 203 192 128
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 178 258 178 239 193 127
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED 212 314 212 274 294 161
APT4 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 178 258 178 239 193 127
APT4 3+1 CHD (2-11,99) 178 258 178 239 193 127
APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 179 259 179 240 194 128
APT4 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 179 259 279 240 194 128
APT4 4+1 CHD (0-1,99) 179 259 279 240 194 128
APT4 4+1 CHD (2-11,99) 179 259 279 240 194 128
APT4 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 180 260 280 241 195 129
APT4 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 202 293 202 272 227 151
APT4 5+1 CHD (0-1,99) 213 315 212 275 295 162
APT4 5+1 CHD (2-11,99) 213 315 212 275 295 162
Полупансион 11 11 11 11 11 11
Деца од 2-11.99 год. 6 6 6 6 6 6
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 14 дена 100% Под 14 дена 100% Под 14 дена 100% Под 7 дена 2 ноќи Под 7 дена 2 ноќи Под 7 дена 2 ноќи
No Show 100% 100% 100% 100% 100% 100%
Минимум престој 1 3 1 1 1 1
Доплата за Новогодишна Вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за дева од 2-11.99 год.
Цената вклучува: затворен базен, интернет, подземен паркинг
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
EBD1 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 20% ПОПУСТ
EBD2 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.11.2022 15% ПОПУСТ
6=5 , 7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 04.01 ДО 31.01.2023 И ОД 15.02.ДО 31.10.2023
ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРАТ СО ЕБД 2 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.10.2022
Зима