Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Grand Hotel Bansko 4* – Банско


Категории ,

Grand Hotel Bansko 4* – Банско

Регуларна понуда

GRAND HOTEL BANSKO 4* BANSKO                                 www.grandhotelbansko.bg
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН ПЛУС
1 01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
28.12.2022
29.12.2022
02.01.2023
03.01.2023
10.01.2023
11.01.2023
18.01.2023
19.01.2023
05.03.2023
06.03.2023
15.04.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 127 160 218 171 149 160 127
SINGLE ROOM 117 147 n/a 157 137 147 117
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 127 160 218 171 149 160 127
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 117 147 n/a 157 137 147 117
DELUXE
DOUBLE ROOM 131 165 222 176 151 165 131
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 131 165 222 176 151 165 131
DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 132 166 223 177 152 166 132
DBL 2+1 CHD (0-5,99) 132 166 223 177 152 166 132
EXECUTIVE ROOM
DOUBLE ROOM 158 191 247 196 185 191 158
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 158 191 247 196 185 191 158
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2 AD 159 192 250 203 181 192 159
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED 215 260 338 275 245 260 215
APT2 1+1 CHD (6-11,99) 159 192 250 203 181 192 159
APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 160 193 251 204 182 193 160
APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 199 241 313 255 227 241 199
APT2 2+1 CHD (0-5,99) 160 193 251 204 182 193 160
APT2 2+1 CHD (6-11,99) 199 241 313 255 227 241 199
APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 200 242 314 256 228 242 200
APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 240 289 376 306 273 289 240
APT2 3+1 CHD (0-5,99) 216 261 339 276 246 261 216
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 262 329 444 351 307 329 262
APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 262 329 444 351 307 329 262
APT4 3+1 CHD (6-11,99) 262 329 444 351 307 329 262
APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 263 330 445 352 308 330 263
APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 296 371 500 396 346 371 296
APT4 4+1 CHD (0-5,99) 263 330 445 352 308 330 263
Такса за лице на ден 0.61 0.61 0.61 0.61 0.61 0.61 0.61
Отказ Под 7 дена 100% Под 21 ден 100% Под 28 дена 100% Под 14 дена 100% Под 14 дена 100% Под 21 ден 100% Под 7 дена 100%
No Show 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%
Минимум престој 3 3 4 3 3 3 3
Доплата за Новогодишна вечера 90 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 6 до 11.99 години . Паркинг 5 ЕУР дневно .
Цената вклучува: користење на финска сауна, солена сауна, арома сауна, парна бања, амам, џакузи, соба за релаксација, затворен базен,

базен за деца,фитнес, ски гардероба, трансфер до гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
7=6, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 22.12.2022 И ОД 03.01 ДО 15.04.2023
5=4 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 06.03 ДО 15.04.2023

Early Booking Discount

GRAND HOTEL BANSKO 4* BANSKO                                 www.grandhotelbansko.bg
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН ПЛУС
1 01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
28.12.2022
29.12.2022
02.01.2023
03.01.2023
10.01.2023
11.01.2023
18.01.2023
19.01.2023
05.03.2023
06.03.2023
15.04.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 127 160 218 171 149 160 127
SINGLE ROOM 117 147 n/a 157 137 147 117
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 127 160 218 171 149 160 127
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 117 147 n/a 157 137 147 117
DELUXE
DOUBLE ROOM 131 165 222 176 151 165 131
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 131 165 222 176 151 165 131
DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 132 166 223 177 152 166 132
DBL 2+1 CHD (0-5,99) 132 166 223 177 152 166 132
EXECUTIVE ROOM
DOUBLE ROOM 158 191 247 196 185 191 158
DBL 1+1 CHD (6-11,99) 158 191 247 196 185 191 158
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2 AD 159 192 250 203 181 192 159
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED 215 260 338 275 245 260 215
APT2 1+1 CHD (6-11,99) 159 192 250 203 181 192 159
APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 160 193 251 204 182 193 160
APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 199 241 313 255 227 241 199
APT2 2+1 CHD (0-5,99) 160 193 251 204 182 193 160
APT2 2+1 CHD (6-11,99) 199 241 313 255 227 241 199
APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 200 242 314 256 228 242 200
APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 240 289 376 306 273 289 240
APT2 3+1 CHD (0-5,99) 216 261 339 276 246 261 216
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 262 329 444 351 307 329 262
APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 262 329 444 351 307 329 262
APT4 3+1 CHD (6-11,99) 262 329 444 351 307 329 262
APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 263 330 445 352 308 330 263
APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 296 371 500 396 346 371 296
APT4 4+1 CHD (0-5,99) 263 330 445 352 308 330 263
Такса за лице на ден 0.61 0.61 0.61 0.61 0.61 0.61 0.61
Отказ Под 7 дена 100% Под 21 ден 100% Под 28 дена 100% Под 14 дена 100% Под 14 дена 100% Под 21 ден 100% Под 7 дена 100%
No Show 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%
Минимум престој 3 3 4 3 3 3 3
Доплата за Новогодишна вечера 90 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 6 до 11.99 години . Паркинг 5 ЕУР дневно .
Цената вклучува: користење на финска сауна, солена сауна, арома сауна, парна бања, амам, џакузи, соба за релаксација, затворен базен,

базен за деца,фитнес, ски гардероба, трансфер до гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.10.2022 20% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2022 15% ПОПУСТ
7=6, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 22.12.2022 И ОД 03.01 ДО 15.04.2023
5=4 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 06.03 ДО 15.04.2023
ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ

Галерија

Зима