Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Flora Complex 4* – Боровец


Flora Complex 4* – Боровец

Регуларна понуда

FLORA COMPLEX 4* BOROVETS                                 www.florahotel.bg

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

 

01.12.2023
17.12.2023

18.12.2023
23.12.2023

24.12.2023
03.01.2024

04.01.2024
15.03.2024

16.03.2024
31.03.2024

01.04.2024
30.04.2024

STUDIO 2 ADULTS

129

162

191

162

141

129

STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED

173

190

258

219

190

174

ST2AD 1+1 CHD (2-11,99)

129

162

191

162

141

129

ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

130

163

192

163

142

130

ST2AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

130

163

192

163

142

130

ST2AD 2+1 CHD (0-1,99)

130

163

192

163

142

130

ST2AD 2+1 CHD (2-11,99)

130

163

192

163

142

130

APARTMENT

APARTMENT 2AD

142

157

213

179

157

142

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

192

213

288

241

213

192

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

[2. ADL]

242

268

363

304

268

242

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

142

157

213

179

157

142

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

143

158

214

180

158

143

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

143

158

214

180

158

143

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

143

158

214

180

158

143

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

143

158

214

180

158

143

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

144

159

215

181

159

144

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

172

191

258

216

191

172

APT2 3+1 CHD (0-1,99)

193

214

289

243

214

193

APT2 3+1 CHD (2-11,99)

193

214

289

243

214

193

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под дена ноќевања

Под дена ноќевања

Под 28 дена 2 ноќевања

Под 7 дена ноќевања

Под дена ноќевања

Под дена ноќевања

No Show

2 ноќевањa

2 ноќевањa

ноќевањa

2 ноќевањa

2 ноќевањa

2 ноќевањa

Попусти и доплати:Доплата за новогодишна вечера 9Еур за возрасни и 50 Еур за деца

Цената вклучува:користење на затворен базен , фитнес ,сауна и парна бања

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2023 И ОД 16.03 ДО 30.04.2023

(ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 16.10.2023 )

Early Booking Discount

/

Зима