Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Persey Flora Apartments – Боровец


Persey Flora Apartments – Боровец

Регуларна понуда

FLORA PERSAY APARTMENTS 4* BOROVETS                 www.persey.eu

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН – НОЌЕВАЊЕ

1

01.12.2023
16.12.2023

17.12.2023
24.12.2023

25.12.2023
08.01.2024

09.01.2024
03.02.2024

04.02.2024
05.03.2024

06.03.2024
30.04.2024

01.05.2024
30.11.2024

STUDIO 2 ADULTS

42

64

125

88

94

64

43

ST2AD 1+1 CHD (2-11,99)

42

64

125

88

94

64

43

ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

43

65

126

89

95

65

44

STUDIO LARGE

STUDIO 2 ADULTS

53

67

147

103

108

67

53

STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED

65

83

163

119

124

83

65

STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED [2. ADL]

77

98

179

134

140

98

77

ST2AD 1+1 CHD (2-11,99)

53

67

147

103

108

67

53

ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

54

68

148

104

109

68

54

ST2AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

65

83

163

119

124

83

65

ST2AD 2+1 CHD (0-1,99)

54

68

148

104

109

68

54

ST2AD 2+1 CHD (2-11,99)

65

83

163

119

124

83

65

ST2AD 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

66

84

164

120

125

84

66

ST2AD 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

77

98

179

134

140

98

77

ST2AD 3+1 CHD (0-1,99)

66

84

164

120

125

84

66

ST2AD 3+1 CHD (2-11,99)

77

98

179

134

140

98

77

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

64

86

170

136

142

86

64

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

76

102

185

152

158

102

76

APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]

88

117

201

168

173

117

88

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

64

86

170

136

142

86

64

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

65

87

171

137

143

87

65

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

76

102

185

152

158

102

76

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

65

87

171

137

143

87

65

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

76

102

185

152

158

102

76

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

77

103

186

153

159

103

77

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

88

117

201

168

173

117

88

APT2 3+1 CHD (0-1,99)

77

103

186

153

159

103

77

APT2 3+1 CHD (2-11,99)

88

117

201

168

173

117

88

Ноќевање со појадок

11

11

11

11

11

11

11

Деца од 2-11.99 год.

5.50

5.50

5.50

5.50

5.50

5.50

5.50

Полупансион

27

27

27

27

27

27

27

Деца од 2-11.99 год.

13.50

13.50

13.50

13.50

13.50

13.50

14.50

Пансионските услуги се користат во Хотел “ Breza” Боровец

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 2 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 21 ден 100%

Под 3 дена 1 ноќ

Под 14 дена 2 ноќи

Под 3 дена 1 ноќ

Под 2 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

100%

2 ноќи

50%

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

2

5

7

5

5

5

1

Доплата за Новогодичшна вечера 95 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 2-11.99 год.

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

5=4, 6=5, 7=6, 12=10 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 16.12.2023 И ОД 01.05 ДО 30.11.2024

7=6, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 24.12.2023 И ОД 06.03 ДО 30.04.2024

Early Booking Discount

FLORA PERSAY APARTMENTS 4* BOROVETS                 www.persey.eu

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН – НОЌЕВАЊЕ

1

01.12.2023
16.12.2023

17.12.2023
24.12.2023

25.12.2023
08.01.2024

09.01.2024
03.02.2024

04.02.2024
05.03.2024

06.03.2024
30.04.2024

01.05.2024
30.11.2024

STUDIO 2 ADULTS

42

64

125

88

94

64

43

ST2AD 1+1 CHD (2-11,99)

42

64

125

88

94

64

43

ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

43

65

126

89

95

65

44

STUDIO LARGE

STUDIO 2 ADULTS

53

67

147

103

108

67

53

STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED

65

83

163

119

124

83

65

STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED [2. ADL]

77

98

179

134

140

98

77

ST2AD 1+1 CHD (2-11,99)

53

67

147

103

108

67

53

ST2AD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

54

68

148

104

109

68

54

ST2AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

65

83

163

119

124

83

65

ST2AD 2+1 CHD (0-1,99)

54

68

148

104

109

68

54

ST2AD 2+1 CHD (2-11,99)

65

83

163

119

124

83

65

ST2AD 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

66

84

164

120

125

84

66

ST2AD 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

77

98

179

134

140

98

77

ST2AD 3+1 CHD (0-1,99)

66

84

164

120

125

84

66

ST2AD 3+1 CHD (2-11,99)

77

98

179

134

140

98

77

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

64

86

170

136

142

86

64

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

76

102

185

152

158

102

76

APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]

88

117

201

168

173

117

88

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

64

86

170

136

142

86

64

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

65

87

171

137

143

87

65

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

76

102

185

152

158

102

76

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

65

87

171

137

143

87

65

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

76

102

185

152

158

102

76

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

77

103

186

153

159

103

77

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

88

117

201

168

173

117

88

APT2 3+1 CHD (0-1,99)

77

103

186

153

159

103

77

APT2 3+1 CHD (2-11,99)

88

117

201

168

173

117

88

Ноќевање со појадок

11

11

11

11

11

11

11

Деца од 2-11.99 год.

5.50

5.50

5.50

5.50

5.50

5.50

5.50

Полупансион

27

27

27

27

27

27

27

Деца од 2-11.99 год.

13.50

13.50

13.50

13.50

13.50

13.50

14.50

Пансионските услуги се користат во Хотел “ Breza” Боровец

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 2 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 21 ден 100%

Под 3 дена 1 ноќ

Под 14 дена 2 ноќи

Под 3 дена 1 ноќ

Под 2 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

100%

2 ноќи

50%

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

2

5

7

5

5

5

1

Доплата за Новогодичшна вечера 95 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 2-11.99 год.

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2023 10% ПОПУСТ

5=4, 6=5, 7=6, 12=10 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 16.12.2023 И ОД 01.05 ДО 30.11.2024

7=6, 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 24.12.2023 И ОД 06.03 ДО 30.04.2024

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

Зима