Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Sport 4* – Банско


Категории ,

Sport 4* – Банско

Регуларна понуда

MPM HOTEL SPORT 4* BANSKO                                                                                       www.mpmhotels.bg
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН
1 01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
29.12.2022
30.12.2022
06.01.2023
07.01.2023
13.01.2023
14.01.2023
10.02.2023
11.02.2023
18.02.2023
19.02.2023
17.03.2023
18.03.2023
13.04.2023
14.04.2023
18.04.2023
EXECUTIVE ROOM
DOUBLE ROOM 120 183 213 183 149 183 149 120 149
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 172 257 299 257 209 257 209 168 209
SINGLE ROOM 110 182 212 182 125 182 125 110 125
DBL 1+1 CHD (2-12,99) 108 165 192 165 134 165 134 108 134
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 111 183 213 183 126 183 126 110 126
DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99) 109 166 193 166 135 166 135 109 135
DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 132 189 216 189 158 189 158 132 158
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 121 184 214 184 150 184 150 121 150
DBL 2+1 CHD (2-12,99) 143 207 237 207 172 207 172 143 172
DELUXE ROOM
DOUBLE ROOM 130 216 248 217 162 216 162 130 162
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 182 302 346 302 227 302 227 182 227
SINGLE ROOM 115 215 246 215 131 215 131 115 131
DBL 1+1 CHD (2-12,99) 117 194 222 194 146 194 146 117 146
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 116 216 247 216 132 216 132 116 132
DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99) 118 195 223 195 147 195 147 118 147
DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 141 218 246 218 170 218 170 141 170
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 131 217 249 218 163 217 163 131 163
DBL 2+1 CHD (2-12,99)153 153 239 270 239 186 239 186 153 185
DBL 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99) 154 240 271 240 187 240 187 154 186
DBL 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 177 262 293 262 209 262 209 177 209
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD [2ADL] 191 289 330 289 229 289 229 191 229
APARTMENT 4 AD [3ADL] 182 290 331 290 230 290 230 192 230
APARTMENT 4 AD [4ADL] 183 291 332 291 231 291 231 193 231
APT4 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 183 291 332 291 231 291 231 193 231
APT4 3+1 CHD (2-12,99) 183 291 332 291 231 291 231 193 231
Доплата за V.I.P APARTMENT за ден 84 84 84 84 84 84 84 84 84
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена 1 ноќ Под 14 дена 100% ПОд 28 дена 100% Под 14 дена 100% Под 7 дена 1 ноќ Под 14 дена 100% Под 7 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 100% 100% 100% 2 ноќи 100% 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 1 4 5 4 3 4 3 1 3
Доплата за Новогодишна вечера 100 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 2-12.99 год.
Цената вклучува: користење на затворен базен,сауна, солена сауна,парна бања, римска бања,ски гардероба,интернет, кафе и чај во соба
Отворен и затворен паркинг со доплата на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2022 И ОД 19.03 ДО 18.04.2023 7=6 И 14=12

Early Booking Discount

MPM HOTEL SPORT 4* BANSKO                                                                                       www.mpmhotels.bg
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН
1 01.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
29.12.2022
30.12.2022
06.01.2023
07.01.2023
13.01.2023
14.01.2023
10.02.2023
11.02.2023
18.02.2023
19.02.2023
17.03.2023
18.03.2023
13.04.2023
14.04.2023
18.04.2023
EXECUTIVE ROOM
DOUBLE ROOM 120 183 213 183 149 183 149 120 149
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 172 257 299 257 209 257 209 168 209
SINGLE ROOM 110 182 212 182 125 182 125 110 125
DBL 1+1 CHD (2-12,99) 108 165 192 165 134 165 134 108 134
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 111 183 213 183 126 183 126 110 126
DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99) 109 166 193 166 135 166 135 109 135
DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 132 189 216 189 158 189 158 132 158
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 121 184 214 184 150 184 150 121 150
DBL 2+1 CHD (2-12,99) 143 207 237 207 172 207 172 143 172
DELUXE ROOM
DOUBLE ROOM 130 216 248 217 162 216 162 130 162
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 182 302 346 302 227 302 227 182 227
SINGLE ROOM 115 215 246 215 131 215 131 115 131
DBL 1+1 CHD (2-12,99) 117 194 222 194 146 194 146 117 146
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 116 216 247 216 132 216 132 116 132
DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99) 118 195 223 195 147 195 147 118 147
DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 141 218 246 218 170 218 170 141 170
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 131 217 249 218 163 217 163 131 163
DBL 2+1 CHD (2-12,99)153 153 239 270 239 186 239 186 153 185
DBL 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99) 154 240 271 240 187 240 187 154 186
DBL 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 177 262 293 262 209 262 209 177 209
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD [2ADL] 191 289 330 289 229 289 229 191 229
APARTMENT 4 AD [3ADL] 182 290 331 290 230 290 230 192 230
APARTMENT 4 AD [4ADL] 183 291 332 291 231 291 231 193 231
APT4 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99) 183 291 332 291 231 291 231 193 231
APT4 3+1 CHD (2-12,99) 183 291 332 291 231 291 231 193 231
Доплата за V.I.P APARTMENT за ден 84 84 84 84 84 84 84 84 84
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена 1 ноќ Под 14 дена 100% ПОд 28 дена 100% Под 14 дена 100% Под 7 дена 1 ноќ Под 14 дена 100% Под 7 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 100% 100% 100% 2 ноќи 100% 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 1 4 5 4 3 4 3 1 3
Доплата за Новогодишна вечера 100 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 2-12.99 год.
Цената вклучува: користење на затворен базен,сауна, солена сауна,парна бања, римска бања,ски гардероба,интернет, кафе и чај во соба
Отворен и затворен паркинг со доплата на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 20% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2022 15% ПОПУСТ
ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2022 И ОД 19.03 ДО 18.04.2023 7=6 И 14=12
ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ
Зима