Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Samokov 4* – Боровец


Категории ,

Samokov 4* – Боровец

Регуларна понуда

SAMOKOV 4* BOROVETS                                                                       www.samokov.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 10.12.2022
18.12.2022
19.12.2022
27.12.2022
28.12.2022
01.01.2023
02.01.2023
08.01.2023
09.01.2023
27.01.2023
28.01.2023
24.02.2023
25.02.2023
03.03.2023
04.03.2023
10.04.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 69 80 111 89 80 89 80 69
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 98 114 159 127 114 127 114 98
SINGLE ROOM 54 59 78 64 59 64 59 54
DBL 1+1 CHD (5-11,99) 52 119 84 67 61 135 61 52
SGL 1+1 CHD (0-4,99) 55 60 79 65 60 65 60 55
DBL 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99) 53 120 85 68 62 136 62 55
DBL 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 70 81 112 90 81 90 81 70
DBL 2+1 CHD (0-4,99) 70 81 112 90 81 90 81 70
DBL 2+1 CHD (5-11,99) 87 101 140 112 101 112 101 87
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН  
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 80 91 125 100 91 100 91 80
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 114 130 178 143 130 139 130 114
SINGLE ROOM 59 65 85 70 65 70 65 59
DBL 1+1 CHD (5-11,99) 61 70 64 76 69 76 69 61
SGL 1+1 CHD (0-4,99) 60 66 86 71 66 71 66 60
DBL 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99) 62 71 65 77 70 77 70 62
DBL 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 81 92 126 101 92 101 92 81
DBL 2+1 CHD (0-4,99) 81 92 126 101 92 101 92 81
DBL 2+1 CHD (5-11,99) 101 115 156 126 115 126 115 101
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена 2 ноќи Под 7 дена 2 ноќи Под 21 ден 100% Под 7 дена 2 ноќи Под 7 дена 2 ноќи Под 7 дена 2 ноќи Под 7 дена 2 ноќи Под 3 дена 2 ноќи
No Show 2 ноќи 2 ноќи 100% 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 3 3 3 3 3 3 3 3
Доплата за Новогодишна вечера 55 ЕУР за восрасни и 35 ЕУР за деца од 2 до 11.99 години
Цената вклучува: користење на затворен базен, интернет
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Early Booking Discount

SAMOKOV 4* BOROVETS                                                                       www.samokov.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1 10.12.2022
18.12.2022
19.12.2022
27.12.2022
28.12.2022
01.01.2023
02.01.2023
08.01.2023
09.01.2023
27.01.2023
28.01.2023
24.02.2023
25.02.2023
03.03.2023
04.03.2023
10.04.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 69 80 111 89 80 89 80 69
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 98 114 159 127 114 127 114 98
SINGLE ROOM 54 59 78 64 59 64 59 54
DBL 1+1 CHD (5-11,99) 52 119 84 67 61 135 61 52
SGL 1+1 CHD (0-4,99) 55 60 79 65 60 65 60 55
DBL 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99) 53 120 85 68 62 136 62 55
DBL 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 70 81 112 90 81 90 81 70
DBL 2+1 CHD (0-4,99) 70 81 112 90 81 90 81 70
DBL 2+1 CHD (5-11,99) 87 101 140 112 101 112 101 87
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН  
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 80 91 125 100 91 100 91 80
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 114 130 178 143 130 139 130 114
SINGLE ROOM 59 65 85 70 65 70 65 59
DBL 1+1 CHD (5-11,99) 61 70 64 76 69 76 69 61
SGL 1+1 CHD (0-4,99) 60 66 86 71 66 71 66 60
DBL 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99) 62 71 65 77 70 77 70 62
DBL 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 81 92 126 101 92 101 92 81
DBL 2+1 CHD (0-4,99) 81 92 126 101 92 101 92 81
DBL 2+1 CHD (5-11,99) 101 115 156 126 115 126 115 101
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена 2 ноќи Под 7 дена 2 ноќи Под 21 ден 100% Под 7 дена 2 ноќи Под 7 дена 2 ноќи Под 7 дена 2 ноќи Под 7 дена 2 ноќи Под 3 дена 2 ноќи
No Show 2 ноќи 2 ноќи 100% 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 3 3 3 3 3 3 3 3
Доплата за Новогодишна вечера 55 ЕУР за восрасни и 35 ЕУР за деца од 2 до 11.99 години
Цената вклучува: користење на затворен базен, интернет
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 15% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 10.11.2022 10% ПОПУСТ
Зима