Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Belvedere 4* – Банско


Категории , ,

Belvedere 4* – Банско

Регуларна понуда

BELVEDERE HOLIDAY CLUB 4* BANSKO     www.belvederehotelbansko.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

15.12.2023
25.12.2023

26.12.2023
02.01.2024

03.01.2024
10.03.2024

11.03.2024
01.04.2024

APARTMENT 2AD

112

203

141

110

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

160

255

192

160

APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]

208

306

243

208

APT2 1+1 CHD (6-11,99)

112

203

141

110

APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

113

204

142

111

APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

149

243

181

149

APT2 2+1 CHD (0-5,99)

113

204

142

111

APT2 2+1 CHD (6-11,99)

149

243

181

149

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)

114

205

143

112

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

150

244

182

150

APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

185

284

221

185

APT2 3+1 CHD (0-5,99)

161

256

193

161

APT2 3+1 CHD (6-11,99)

197

295

232

197

2 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 4 AD

173

333

244

173

APARTMENT 4 AD+EXTRA BED

221

384

296

221

APARTMENT 4 AD+EXTRA BED [2. ADL]

269

435

347

269

APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

173

333

244

173

APT4 2+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99)

174

334

245

174

APT4 2+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99)

210

374

285

210

APT4 3+1 CHD (6-11,99)

173

333

244

173

APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

174

334

245

174

APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

210

374

285

210

APT4 3+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99)

211

375

286

211

APT4 3+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99)

247

413

325

247

APT4 4+1 CHD (0-5,99)

174

334

245

174

APT4 4+1 CHD (6-11,99)

210

374

285

210

APT4 4+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)

175

335

246

175

APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

212

376

287

212

APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

247

413

325

247

APT4 5+1 CHD (0-5,99)

222

385

297

222

APT4 5+1 CHD (6-11,99)

258

424

336

258

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 21 ден 100%

Под 14 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

No Show

100%

100%

100%

100%

Минимум престој

1

5

3

1

Доплата за Новогодишна вечера 95 ЕУР за возрасни и 55 ЕУР за деца од 6 до 11.99 години

Цената вклучува: користење на затворен базен, сауна, парна бања , амам, инфрацрвена сауна , фитнес, џакузи, ски гардероба, интернет,паркинг,трансфер до гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

6=5, 7-=6 , 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 19.12 ДО 25.12.2023 И ОД 03.01 ДО 01.04.2024

Early Booking Discount

BELVEDERE HOLIDAY CLUB 4* BANSKO     www.belvederehotelbansko.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

15.12.2023
25.12.2023

26.12.2023
02.01.2024

03.01.2024
10.03.2024

11.03.2024
01.04.2024

APARTMENT 2AD

112

203

141

110

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

160

255

192

160

APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]

208

306

243

208

APT2 1+1 CHD (6-11,99)

112

203

141

110

APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

113

204

142

111

APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

149

243

181

149

APT2 2+1 CHD (0-5,99)

113

204

142

111

APT2 2+1 CHD (6-11,99)

149

243

181

149

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)

114

205

143

112

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

150

244

182

150

APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

185

284

221

185

APT2 3+1 CHD (0-5,99)

161

256

193

161

APT2 3+1 CHD (6-11,99)

197

295

232

197

2 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 4 AD

173

333

244

173

APARTMENT 4 AD+EXTRA BED

221

384

296

221

APARTMENT 4 AD+EXTRA BED [2. ADL]

269

435

347

269

APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

173

333

244

173

APT4 2+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99)

174

334

245

174

APT4 2+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99)

210

374

285

210

APT4 3+1 CHD (6-11,99)

173

333

244

173

APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

174

334

245

174

APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

210

374

285

210

APT4 3+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99)

211

375

286

211

APT4 3+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99)

247

413

325

247

APT4 4+1 CHD (0-5,99)

174

334

245

174

APT4 4+1 CHD (6-11,99)

210

374

285

210

APT4 4+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)

175

335

246

175

APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

212

376

287

212

APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

247

413

325

247

APT4 5+1 CHD (0-5,99)

222

385

297

222

APT4 5+1 CHD (6-11,99)

258

424

336

258

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 21 ден 100%

Под 14 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

No Show

100%

100%

100%

100%

Минимум престој

1

5

3

1

Доплата за Новогодишна вечера 95 ЕУР за возрасни и 55 ЕУР за деца од 6 до 11.99 години

Цената вклучува: користење на затворен базен, сауна, парна бања , амам, инфрацрвена сауна , фитнес, џакузи, ски гардероба, интернет,паркинг,трансфер до гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2023 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2023 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2023 10% ПОПУСТ

6=5, 7-=6 , 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 19.12 ДО 25.12.2023 И ОД 03.01 ДО 01.04.2024

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ

Зима