Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Radina’s Way 4* – Боровец


Radina’s Way 4* – Боровец

Регуларна понуда

RADINA’S WAY 4* BOROVETS                    www.radinasway.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

01.12.2023
21.12.2023

22.12.2023
29.12.2023

30.12.2023
01.01.2024

02.01.2024
03.03.2024

04.03.2024
31.03.2024

01.04.2024
30.11.2024

DOUBLE STANDARD

DOUBLE ROOM

98

125

192

148

103

98

SINGLE ROOM

72

94

144

111

77

72

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

98

125

192

148

103

98

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

72

94

144

111

77

72

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

99

126

193

149

104

99

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

104

133

203

156

109

104

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

99

126

193

149

104

99

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

104

133

203

156

109

104

DOUBLE LARGE

DOUBLE ROOM

105

147

214

170

114

105

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

147

207

300

238

160

147

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

105

147

214

170

114

105

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

106

148

215

171

115

106

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

111

156

226

179

121

111

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

106

148

215

171

115

106

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

111

156

226

179

121

111

DBL 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

112

157

227

180

122

112

DBL 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

133

186

270

214

144

133

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

114

159

226

181

125

114

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

160

222

316

253

175

160

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

[2. ADL]

206

286

406

326

226

206

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

114

159

226

181

125

114

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

115

160

227

182

126

115

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

121

168

238

191

133

121

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

115

160

227

182

126

115

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

121

168

238

191

133

121

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

122

169

239

192

134

122

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

144

200

284

228

158

144

APT2 3+1 CHD (0-1,99)

161

223

317

254

176

161

APT2 3+1 CHD (2-11,99)

167

231

328

264

183

167

1 BEDROOM APARTMENT LUX

APARTMENT 2AD

125

170

248

192

136

125

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

175

238

347

269

191

175

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

125

170

248

192

136

125

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

126

171

249

193

137

126

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

133

179

261

203

144

133

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

126

171

249

193

137

126

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

133

179

261

203

144

133

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена

1 ноќ

Под 3 дена

1 ноќ

Под 10 дена

1 ноќ

Под 5 дена

1 ноќ

Под 3 дена

1 ноќ

Под 3 дена

1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

2

3

3

2

1

Цената вклучува: ски гардероба, затворен базен, интернет,сауна, парна бања, фитнес,релакс зона, паркинг во зависност од расположливи места

Доплата за Новогодишна вечера 95 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 2 до 11.99 год.

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

DAY DISCOUNT : ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2023 ОД 02.01 ДО 15.01.2024 И ОД 04.03 ДО 23.03.2024 6=5, 7=6 , 12=10

Early Booking Discount

RADINA’S WAY 4* BOROVETS                    www.radinasway.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

01.12.2023
21.12.2023

22.12.2023
29.12.2023

30.12.2023
01.01.2024

02.01.2024
03.03.2024

04.03.2024
31.03.2024

01.04.2024
30.11.2024

DOUBLE STANDARD

DOUBLE ROOM

98

125

192

148

103

98

SINGLE ROOM

72

94

144

111

77

72

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

98

125

192

148

103

98

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

72

94

144

111

77

72

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

99

126

193

149

104

99

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

104

133

203

156

109

104

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

99

126

193

149

104

99

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

104

133

203

156

109

104

DOUBLE LARGE

DOUBLE ROOM

105

147

214

170

114

105

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

147

207

300

238

160

147

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

105

147

214

170

114

105

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

106

148

215

171

115

106

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

111

156

226

179

121

111

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

106

148

215

171

115

106

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

111

156

226

179

121

111

DBL 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

112

157

227

180

122

112

DBL 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

133

186

270

214

144

133

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

114

159

226

181

125

114

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

160

222

316

253

175

160

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

[2. ADL]

206

286

406

326

226

206

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

114

159

226

181

125

114

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

115

160

227

182

126

115

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

121

168

238

191

133

121

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

115

160

227

182

126

115

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

121

168

238

191

133

121

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

122

169

239

192

134

122

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

144

200

284

228

158

144

APT2 3+1 CHD (0-1,99)

161

223

317

254

176

161

APT2 3+1 CHD (2-11,99)

167

231

328

264

183

167

1 BEDROOM APARTMENT LUX

APARTMENT 2AD

125

170

248

192

136

125

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

175

238

347

269

191

175

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

125

170

248

192

136

125

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

126

171

249

193

137

126

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

133

179

261

203

144

133

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

126

171

249

193

137

126

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

133

179

261

203

144

133

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена

1 ноќ

Под 3 дена

1 ноќ

Под 10 дена

1 ноќ

Под 5 дена

1 ноќ

Под 3 дена

1 ноќ

Под 3 дена

1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

2

3

3

2

1

Цената вклучува: ски гардероба, затворен базен, интернет,сауна, парна бања, фитнес,релакс зона, паркинг во зависност од расположливи места

Доплата за Новогодишна вечера 95 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 2 до 11.99 год.

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

EBD 1: ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.10.2023 20% ПОПУСТ ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 24.01.2024

ЕBD 2: ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.10.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 25.01 ДО 03.03.2023 ЗА

МИНИМУМ 5 НОЌЕВАЊА

EBD 3 : ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.10.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 04.03 ДО 30.11.2024

EBD 4 : ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2023 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 30.11.2024

DAY DISCOUNT : ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2023 ОД 02.01 ДО 15.01.2024 И ОД 04.03 ДО 23.03.2024 6=5, 7=6 , 12=10

EBD 2 , EBD3 И EBD 4 И DAY DISCOUNT СЕ КОМБИНИРААТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

Зима